Follow us

Θα βγεις το βράδυ; 3 σημαντικές συμβουλές για να παραμείνεις ζεστή χωρίς να κάνεις ''εκπτώσεις'' στο στιλ σου

Τι κάνουν οι ενημερωμένες fashionistas για να είναι άνετες και κομψές στο night out τους;

Θα βγεις το Σαββατοκύριακο; | 3 tips για να παραμείνεις ζεστή χωρίς να κάνεις ''εκπτώσεις'' στο στιλ σου Splash/Ideal Images

Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του φετινού χειμώνα έχουμε νιώσει τα πρώτα κρύα της περιόδου, με αποτέλεσμα η γκαρνταρόμπα μας να πρέπει να προσαρμοστεί τόσο στην εορταστική διάθεση της σεζόν, όσο και στη χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι, γίνεται αναγκαία η εύρεση των στιλιστικών συμβουλών και των έξυπνων hacks, που θα μας κρατήσουν κομψές και ζεστές στις βραδινές εμφανίσεις μας. Άλλωστε τα επίσημα looks είναι αυτά που έχουν συγκεντρώσει την προσοχή μας και να δημιουργήσουμε τα πιο ζεστά και stylish θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των πιο κομψών γυναικών.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα styling tips που θα σε κρατήσουν ζεστή στις φετινές βραδινές σου εμφανίσεις.

Night out | Το βραδινό ντύσιμο θα γίνει ζεστό με αυτά τα tips

Ήρθε η ώρα της faux γούνας | Αν δεν φορέσεις τώρα το εν λόγω πανωφόρι τότε πότε θα το κάνεις; Οι γούνες μπορεί να έχουν μεγάλη στιλιστική αξία προσθέτοντας πολυτέλεια και glamorous διάθεση στις εμφανίσεις, όμως η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ζεστές. Επίλεξε μία σε μίντι μάκρος και σε διαχρονικό look (εδώ θα βρεις τον απόλυτο shopping guide με τις πιο κομψές γούνες).

Loading...

Κορμάκια | Στην αγορά θα βρεις ένα κορμάκι, που ταιριάζει με κάθε σχέδιο ρούχου, που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και σου προσφέρει άνεση και στήριξη διακριτικά κάτω από το glam σύνολό σου. Επένδυσε οπωσδήποτε σε ένα ζεστό κορμάκι, καθώς είναι το κομμάτι που θα σε κρατήσει ζεστή, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις περισσότερα στην εμφάνιση σου.

Loading...

Καλσόν με print | Τα μαξιμαλιστικά καλσόν αλλά και εκείνα με prints είναι δημιουργημένα με πιο ζεστό υλικό και θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. Plus, αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Έτσι, θα είσαι και on trend και άνετη!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ