Follow us

Τα γούνινα παλτό που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό ντύσιμό σου

Ένα γούνινο παλτό είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα κάθε σοφιστικέ γυναίκας.

Τα γούνινα παλτό που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό ντύσιμό σου Splash/Ideal Images

Πολλά είναι τα πράγματα που μας ενθουσιάζουν όσον αφορά το χειμερινό ντύσιμο. Η αλλαγή της σεζόν φέρνει και τις αντίστοιχες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας και οι σχεδιαστές φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας προτείνουν τις πιο stylish τάσεις, που θα προσφέρουν περισσότερο χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στα πανωφόρια και πιο συγκεκριμένα σε μία τάση που ξεχώρισε δικαιωματικά στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ΄22-23. Οι πιο εμβληματικοί οίκοι αλλά και τα πιο δημιουργικά brands ανανέωσαν τόσο τα αγαπημένα μας τζάκετ όσο και τα ζεστά παλτό με στόχο την ανάδειξη τους ως τα απόλυτα must have της σεζόν. Το oversized leather τζάκετ, οι δερμάτινες καμπαρντίνες σε fun αποχρώσεις και τα stylish bomber πανωφόρια σίγουρα μαγνήτισαν τα βλέμματα και μπήκαν σε πολλές shopping list των fashion lovers, όμως, τα γούνινα παλτό είναι εκείνα που ξεχώρισαν για εμάς.

Τα faux fur παλτό που κάνουν update στο χειμερινό στιλ σου και τις βραδινές εμφανίσεις

Τα γούνινα παλτό από συνθετικό υλικό έκαναν την παρουσία τους παραπάνω από απλά ηχηρή. Sacai, Saint Laurent, Ulla Johnson, Laquan Smith, Stella McCartney και Zadig&Voltaire ήταν μερικοί από τους οίκους που φέτος έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο glamorous πανωφόρι της σεζόν, το γούνινο παλτό. Είδαμε διάφορες εκδοχές στις πασαρέλες με έντονα χρώματα, επιβλητικά σχέδια αλλά και διαχρονικά looks και σύμφωνα με αυτά δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με τα πιο κομψά faux fur παλτό από τα αγαπημένα μας brands σε απολύτως προσιτέ τιμές.

Γιατί χρειάζεσαι όμως ένα γούνινο παλτό στο χειμερινό look σου; Ένα τέτοιο παλτό θα σου προσφέρει πολλή ζεστασιά τις ημέρες, που η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έτσι θα είσαι άνετη χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου και τη θηλυκότητα σου. Επίσης, ένα τόσο κομψό παλτό θα αναβαθμίσει τα casual looks σου, ακόμα και τα athleisure -ένα look που συναντάμε συνέχεια στο street style των fashionistas. Τέλος, είναι το ιδανικό παλτό για να ολοκληρώσεις τα βραδινά και εορταστικά σύνολα σου προσφέροντας περισσότερο glam, πολυτέλεια και επιβλητικότητα σε αυτές τις εμφανίσεις.

Ανακάλυψε το ιδανικό faux fur παλτό παρακάτω.

Faux fur παλτό, Zara

Faux fur παλτό, H&M

Faux fur παλτό, Pull & Bear

Faux fur παλτό, Stradivarius

Faux fur παλτό, Bershka

Faux fur παλτό, BSB

Faux fur παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ