Follow us

Shearling Coat | Πώς φορούν οι fashionistas το πιο ζεστό πανωφόρι του χειμώνα

Ζεστό και άνετο, αυτό είναι το πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style Splash News / Ideal Image

Ακόμα κι αν δεν έχεις παρακολουθήσει πιστά τις τάσεις της μόδας για τον φετινό χειμώνα, με ένα scroll down στο Instagram μπορείς αμέσως να παρατηρήσεις ποια είναι τα επικρατέστερα trends. Τα δερμάτινα items όπως οι φούστες και τα παντελόνια, τα πλεκτά φορέματα, τα combat μποτάκια. Όσον αφορά στις outerwear τάσεις, η κορυφαία όλων είναι τα shearling πανωφόρια, τα οποία έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία σταθερή θέση στην καρδιά των fashionistas.

Διαβάστε Επίσης

Σαφώς, τα shearling πανωφόρια δεν είναι μία νέα προσθήκη στον κόσμο της μόδας, αλλά ένα από τα διαχρονικά κομμάτια τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Συγκεκριμένα όμως, φέτος τον χειμώνα, έχουν την τιμητική τους. Εδώ και πολλές δεκαετίες, τα shearling πανωφόρια, δηλαδή εκείνα που έχουν γούνινη επένδυση που μοιάζει με προβιά προβάτου ή αρνιού καταφέρνουν να μας κάνουν να αντιμετωπίσουμε τη χαμηλή θερμοκρασία με στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στις επιλογές που έκαναν οι περισσότερες fashion experts για τον φετινό χειμώνα, το καφέ και μαύρο τζάκετ με shearling επένδυση είναι οι επικρατέστερες. Εκτός από την ασυναγώνιστη ζεσταστιά αλλά και την κομψότητα που προσφέρουν, αυτό το στιλ πανωφοριού συνδυάζεται άνετα τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα. Ωστόσο, το αγαπημένο combo τους είναι shearling jacket, skinny τζιν ή μαύρο υφασμάτινο πανωφόρι και πουλόβερ ή πουκάμισο. Απλό, πολύ chic και σίγουρα ζεστό.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ