Follow us

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι που έχουμε δει

Η ηθοποιός κέντρισε το ενδιαφέρον μας με πανωφόρι που δεν περιμέναμε να δούμε.

MissBloom TEAM
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι που έχουμε δει NDP

Η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες κάνει κατακόρυφη πτώση και έτσι το καθημερινό ντύσιμο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. Ένα από τα fashion items, που δεν λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις μας είναι τα πανωφόρια και δη εκείνα που έχουν δημιουργηθεί από ζεστά υφάσματα. Αυτά, άλλωστε, είναι τα κομμάτια που μας προσφέρουν ζεστασιά και θαλπωρή τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κάθε μία έχει παραπάνω από ένα τέτοιο στην γκαρνταρόμπα της. Κάποια έχουν shearling επένδυση, άλλα είναι μάλλινα και κάποια άλλα φτιαγμένα από δέρμα. Σε κάθε περίπτωση γίνονται οι πρωταγωνιστές των εμφανίσεων μας και πέρα από τη ζεστασιά και την άνεση προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσει μας. Μην ξεχνάς πως τα πανωφόρια είναι αυτά που αιχμαλωτίζουν πρώτα τα βλέμματα και μας συστήνουν προτού αρθρώσουμε λέξη.

Loading...

Τον τελευταίο καιρό έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα για τα πανωφόρια, που θέλουμε να προσθέσουμε στο χειμερινό στιλ μας. Είναι μία μικρή προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας που έχει μεγάλο στιλιστικό αντίκτυπο. Κοιτώντας στα social media αλλά και το ελληνική επικαιρότητα είδαμε ένα ιδιαίτερο σχέδιο στην πρόσφατη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ. Η ηθοποιός κέντρισε το ενδιαφέρον μας με πανωφόρι που δεν περιμέναμε να δούμε.

Το πολύχρωμο πανωφόρι της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί για να απαθανατίσει το look της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει για τη χαλαρή βόλτα της ένα ζιβάγκο, ένα στενό μαύρο παντελόνι και combat μποτάκια στην απόχρωση του μαύρου. Για να φέρει λίγο χρώμα στην εμφάνιση της και να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα πρόσθεσε το πανωφόρι που βλέπεις στην φωτογραφία. Το εν λόγω κομμάτι, που κέντρισε και τη δική μας προσοχή, δημιουργεί χρωματικές αντιθέσεις και σπάει το μονόχρωμο σύνολο που φοράει από μέσα η ηθοποιός. Το look της ολοκληρώθηκε με μία χνουδωτή crossbody τσάντα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι που έχουμε δει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ