6 λόγοι που έχεις μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα αλλά δεν έχεις τίποτα να φορέσεις

Γιατί η γκαρνταρόμπα σου κάνει τη ζωή σου δύσκολη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

''Δεν έχω τίποτα να φορέσω''. 5 λέξεις που πολλάκις έχεις ξεστομίσει στο παρελθόν και δεν είσαι η μόνη. Δηλώνουμε ένοχες, καθώς και εμείς έχουμε βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Κοιτώντας με απελπισία την γκαρνταρόμπα μας, έχοντας βγάλει από τα βάθη της μέχρι και την τελευταία κρεμάστρα -άσκοπα βέβαια καθώς και πάλι δεν βρήκαμε εκείνα τα κομμάτια, που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σύνολο για να είμαστε κομψές. Έχουμε περάσει και εμείς πολλή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα μας και έχουμε πει την ίδια φράση... Η μεγάλη ειρωνεία εδώ είναι το γεγονός πως η λέξη ''τίποτα'' δεν χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση την υπερφορτωμένη συλλογή μας. Αντιθέτως έχουμε πάρα πολλά ρούχα. Τότε πώς γίνεται να μην έχουμε ''τίποτα'' να φορέσουμε;

Υπάρχουν μερικά λάθη που κάνουμε σχεδόν όλες μας και δημιουργούμε μία γκαρνταρόμπα με κομμάτια, που δεν έχουν πραγματική στιλιστική αξία για την κάθε μία. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους 6 λόγους που οδηγούν στην απελπισία της φράσης ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''.

6 λόγοι που δεν έχεις τίποτα ή δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Νο 1. Δεν έχεις αρκετά basics, δηλαδή βασικά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν στο layering αλλά και τον συνδυασμό με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Νο 2. Αγοράζεις ρούχα που βρίσκονται σε προσφορά, χωρίς να σου αρέσουν πραγματικά.

Νο 3. Τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό σου ή δεν εφαρμόζουν σωστά πάνω σου. Μην ξεχνάς πως όλα τα ρούχα πρέπει να είναι σαν γάντι πάνω στο σώμα σου.

Νο 4. Η γκαρνταρόμπα σου δεν ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά σου και τις κοινωνικές περιστάσεις της. Μπορεί το lifestyle σου να έχει αλλάξει και έτσι δεν έχεις τα κατάλληλα κομμάτια για τις εξόδους και την επαγγελματική σου ζωή.

Νο 5. Πολλές φορές στρεσάρεσαι από τον υπερβολικό όγκο των ρούχων στην ντουλάπα σου. Η κακή οργάνωση των κομματιών δεν σε βοηθάει. Βάλε τάξη.

Νο 6. Δεν ξέρεις ποιο είναι το προσωπικό σου στιλ.