Follow us

Βάλε στην άκρη τα επίπονα ψηλοτάκουνα | 8 φλατ παπούτσια για να περπατάς με στιλ και άνεση

Αυτή την άνοιξη θα δεν θα σταματήσεις να περπατάς με αυτά τα παπούτσια.

Βάλε στην άκρη τα επίπονα ψηλοτάκουνα | 5 φλατ παπούτσια για να περπατάς με στιλ και άνεση Pixel Formula

Έχουμε συνδυάσει τη θηλυκότητα με το τακούνι και όσο αν το λατρεύουμε η αλήθεια είναι, πως μετά από μερικές ώρες το τακούνι θα γίνει επίπονο και άβολο. Επίσης, ανάλογα πάντα με το σχέδιο, τα ψηλοτάκουνα υποδήματα μπορεί να μας περιορίζουν μέσα στην ημέρα μας, ενώ ανάμεσα στη συλλογή της κάθε μιας μας υπάρχουν και εκείνα που είναι απαγορευτικά για το περπάτημα. Είναι εκείνα τα υπέροχα σχέδια, που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και τα αγοράσαμε χωρίς να μας απασχολεί ιδιαίτερα το πόσο άβολο θα είναι το περπάτημα πάνω τους. Παρ' όλα αυτά τη νέα ανοιξιάτικη σεζόν οι περισσότερες fashionistas θα δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα φλατ παπούτσια, καθώς όσο μεγαλώνει η ημέρα τόσο περισσότερες είναι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις.

Loading...

Τα φλατ παπούτσια που θα θες άμεσα να κάνεις δικά σου

Δυστυχώς τα φλατ υποδήματα έχουν μία κακή φήμη, που τα θέλει να δείχνουν άχαρα και να αφαιρούν πόντους από μία εμφάνιση. Η αλήθεια όμως είναι η άκρως αντίθετη από αυτή. Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό και συγχρόνως κομψό από ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, όπως επίσης τίποτα δεν είναι πιο cool από τα διαχρονικά σχέδια αθλητικών παπουτσιών, όπως τα ασπρόμαυρα Vans old skool και τα Converse Chuck Taylor All Star. Επίσης, τα loafers αλλά και τα chelsea μποτάκια θα σε συνοδεύσουν σε μία πληθώρα περιστάσεων κάνοντας αξιοζήλευτα και on trend τα looks σου. Τα φλατ παπούτσια είναι μία πραγματική αναγκαιότητα και με τα κατάλληλα σχέδια θα αναβαθμίσεις κάθε σου εμφάνιση.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια φλατ παπουτσιών που θα σου λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητά σου. Plus, δεν θυσιάζουν το στιλ στο βωμό της άνεσης. Από αθλητικά έως μπαλαρίνες και από μποτάκια μέχρι loafers, ό,τι και αν ψάχνεις θα το βρεις στον οδηγό αγοράς -συνέχισε να σκρολάρεις.

Loading...

Old Skool Vans, e-papoutsia

Μπαλαρίνες με διχρωμία και φιόγκο, Dune London

Chunky sneakers, Envie Shoes

Loafers με τρακτερωτή σόλα, Zara

Tennis HU αθλητικά, Adidas

Μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, Tsakiris Mallas

Λευκά Chuck Taylor All Star Move Platform, Converse

Μπαλαρίνες με αγκράφα, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ