Follow us

Trending now | Θα τολμούσες να φορέσεις το τζάκετ της Βίκυς Καγιά;

Το casual look της τράβηξε τα βλέμματα με το on trend πανωφόρι.

Βίκυ Καγιά - Editorial Courtesy of Madame Figaro

Οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 τα είχαν πραγματικά όλα: Από glamorous looks μέχρι και cozy trends, από σέξι κομμάτια μέχρι ρομαντικά prints. Στα trends αυτή της σεζόν σίγουρα η κάθε μία μας βρήκε τόσο εκείνα τα looks, που της ταιριάζουν όσο και τα fashion items, που την εξυπηρετούν στις περιστάσεις της. Η ποικιλία ήταν τόσο μεγάλη που είδαμε μέχρι και την επαναφορά του Après Ski, το οποίο μάς επανασυστήθηκε στις F/W collections των Chanel, Balmain και Miu Miu με το look του αστροναύτη -βέβαια στην πιο πολυτελή, κοριτσίστικη και fan εκδοχή του. Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες, που ο χειμώνας μάς δείχνει όλες τις ''ικανότητές'' του, είδαμε τόσο υπέρογκα πανωφόρια σε διάφορες υφές, όπως μεταλλιζέ και νάιλον, όσο και την τάση των moon boots. Μάλιστα, θαύμασε παρόμοια looks και στις εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities, με εκείνη της Βίκυς Καγιά να ξεχωρίζει.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο προχωρημένο πανωφόρι

Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά μάς έχει συνηθίσει σε trendy εμαφνίσεις και καλαίσθητα σύνολα. Πολλάκις, άλλωστε, έχουμε αναφερθεί στο στιλ της, αφού αρκετά looks της έχουν μπει στη λίστα με τα πιο καλοντυμένα, που ευχαρίστως θα αναδημιουργήσουμε. Η ίδια στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Instagram για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της πάνω στη μόδα, δημιουργώντας αναρτήσεις με πολλά styling tips.

Loading...

Η τελευταία της casual εμφάνιση έπρεπε να γίνει και αυτή ένα τέτοιο post. Η ίδια σε μία χαλαρή βόλτα με το παιδί της στη Γλυφάδα εμφανίστηκε με το hot πανωφόρι του εν λόγω trend. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα νάιλον μπουφάν, συνδυασμένο με μαύρη φόρμα, αθλητικά και κίτρινο τοπ. Έτσι, κατάφερε να αναβαθμίσει το αθλητικό της look και να κάνει εντύπωση.

Trending now | Θα τολμούσες να φορέσεις το τζάκετ της Βίκυς Καγιά;
Βίκυ Καγια2

Πες μας στα σχόλια τη δικιά σου γνώμη, θα τολμούσες να εντάξεις στην εμφάνισή σου το πανωφόρι της;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ