Follow us

Κεφάλαιο ''Μίνι Φούστα'' | Πώς τη φορούν οι Ελληνίδες celebrities

Μία μεγάλη τάση του '22 έχει ήδη υιοθετηθεί από τις celebrities.

Κεφάλαιο ''Μίνι Φούστα'' | Πώς τη φορούν οι Ελληνίδες celebrities Instagram @fayskorda, @ilianapapageorgiou & @katken85

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για αυτή τη σεζόν αλλά και για εκείνη που πλησιάζει, την Άνοιξη/Καλοκαίρι '22, είναι οι μίνι φούστες σε χαριτωμένα σχέδια αλλά και preppy αισθητική. Τα εν λόγω κομμάτια επιστρέφουν από το 00s δυναμικά και έχουν ήδη κυριαρχήσει στα social media. Μάλιστα, στη διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok συναντάμε viral video με τις fashionistas να μας δείχνουν όλους τους πιθανούς τρόπους για να υιοθετήσουμε την τάση της μίνι φούστας. Συνδυασμένες με καλσόν, αρκετό layering και ζεστά ρούχα γίνονται οι θηλυκές πινελιές που αναβαθμίζουν κάθε χειμερινό look μας. Οι Ελληνίδες celebrities τις έχουν ήδη εντάξει στο στιλ τους και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις καλύτερες εμφανίσεις για style inspo.

Styling 101 | Πώς θα φορέσουμε τις μίνι φούστες σύμφωνα με τις celebrities

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities της ελληνικής showbiz μάς πρόσφεραν στιλιστική έμπνευση για τις εμφανίσεις μας. Για άλλη μία φορά μπαίνουμε διαδικτυακά στις γκαρνταρόμπες τους και ξεχωρίζουμε τις preppy μίνι φούστες τους. Παρακάτω θα ανακαλύψεις κομψούς συνδυασμούς, για να τη φορέσεις σαν μία πραγματική fashionista ανανεώνοντας το look σου.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μία μίνι μαύρη φούστα σε ίσια γραμμή και τη συνδύασε με ένα ζιβάγκο με καρό print και μπλε σατινέ πέδιλα, που ολοκλήρωσαν το σύνολό της.

Loading...

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μία καρό μίνι φούστα με πιέτες, την οποία φόρεσε με ένα μαύρο τοπ, καλσόν, ψηλές κάλτσες και knee-high μπότες με εφέ κροκό. Το school girl look της ολοκλήρωσε μία tote τσάντα με όψη δέρματος σε μαύρη απόχρωση.

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που λατρεύει το μίνι μάκρος, επέλεξε ένα κοριτσίστικο co -ord σύνολο. Και αυτή έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στο καρό, το οποίο έφερε τα χρώματα των φούξια, πορτοκαλί, κόκκινο και μωβ. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι μυτερών γοβών σε έντονη ροζ απόχρωση.

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη πλευρά, επέλεξε τα χρώματα της μόκα στο σύνολο της. Ανοιχτή καφέ πλεκτή ζακέτα, over the knee μπότες και μία ασπρόμαυρη καρό μίνι φούστα με πιέτες ήταν το look που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ