Follow us

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου | Πώς είναι το στιλ της πιο συμπαθούς παίκτριας του φετινού Survivor έξω από το ριάλιτι

Ποιες είναι οι στιλιστικές της επιλογές όταν δεν αγωνίζεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου;

ναυσικά μόδα Instagram

Την αποκαλούν ως την φωνή της λογικής, την ήρεμη δύναμη και εύστοχη οι τηλεθεατές, ενώ έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης ''Survivor''. Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία φαίνεται να έχει δημιουργήσει την πιο θετική εντύπωση στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ''Survivor''. Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι με ωριμότητα και ισορροπία, που έχει κάνει το Twitter να παραληρεί για χάρη της, καθώς γίνεται viral με κάθε της δήλωση.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μοντέλο και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τον χώρο της υποκριτκής. Η ίδια έχει απασχολήσει τη showbiz στο παρελθόν με τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικά και fashion projects, όπως επίσης και με την προσωπική της ζωή. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και ο φακός των παπαράτσι τους απαθανατίζει σε κάθε τους έξοδο. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για το προσωπικό της στιλ, αφού εδώ μάς ενδιαφέρει περισσότερο η μόδα.

Τα looks που ξεχωρίζουν στο Instagram της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Τι επιλέγει να φοράει η πιο συμπαθής παίκτρια του φετινού ριάλιτι; Ποιο είναι το προσωπικό της στιλ; Ποια είναι τα fashion brands που επιλέγει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου; Θα σου απαντήσουμε σε όλα αυτά μέσα από μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ούσα μοντέλο της αρέσει να αναδεικνύει το σώμα της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Επιλέγει στενές γραμμές, μίντι και μίνι μάκρη, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στα ψηλοτάκουνα. Βλέποντας τις αναρτήσεις της καταλαβαίνουμε πως λατρεύει τις ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά δεν θα αρνηθεί και τα έντονα χρώματα. Φαίνεται πως τις αρέσουν τα αξεσουάρ, τα κομψά καπέλα και τα trendy γυαλιά και όπως κάθε γυναίκα οι πολυτελείς τσάντες.

Ακολουθούν τα looks που ξεχωρίζουν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ