Follow us

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο συμπαθή παίκτρια του φετινού Survivor

Η "φωνή της λογικής" του ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα 28χρονο ταλαντούχο κορίτσι με θητεία στο modeling και όνειρα στην υποκριτική και την τηλεόραση.

΄Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου SKAI/NDP

Η "φωνή της λογικής", "ήρεμη δύναμη", "εύστοχη στα σχόλιά της", και πολλά ακόμα θετικά χαρακτηριστικά είδαν στο φετινό Survivor οι τηλεθεατές στο πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Και δεν έχουν άδικο. Μέχρι στιγμής, η ωριμότητα, η διαύγεια, και οι ισορροπίες που διατηρεί το μοντέλο και ηθοποιός, προκαλούν πραγματικά τον θαυμασμό και όχι μόνο στο Twitter- μια πλατφόρμα που τη λατρεύει για τις απόψεις της.

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι λοιπόν η όμορφη Ναυσικά σύμφωνα με το βιογραφικό της στο SKAI;

Είναι πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα. Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε. Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση. Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα. Μετά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες έρχεται στο Survivor για να αποδείξει πως με την ίδια άνεση μπορεί να τρέξει και στην άμμο της Καραϊβικής. Με στόχο τη νίκη και όπλο τη θέληση, ετοιμάζεται να μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό με τις ικανότητές της στα αγωνίσματα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;

Γεννημένη το 1993 έχει ύψος 1,76 μ και ζυγίζει 55 κιλά. Έχει παραπάνω από 90k ακόλουθους στο Instagram και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει με τη μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ από τον οποίο χώρισε καθώς δεν ήταν έτοιμη για τη δημιουργία οικογένειας. Έχει υπάρξει συνεργάτιδα των Λιάγκα - Σκορδά στο κομμάτι της μόδας ενώ την έχουμε δει και σε video clip του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε Επίσης

Έχει συμμετάσχει σε ταινία του Μάρκου Σεφερλή και τότε ήταν που τα δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς και οι δύο το έχουν διαψεύσει.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζει απεριόριστα όπως έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως και ο ίδιος έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα Μέσα, όχι μόνο με τις επιχειρήσεις και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αλλά και με τις σχέσεις του. Ο 55χρονος έχει αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία λατρεύει, έναν γιο με την πρώτη του σύζυγο Σοφία Δελούδη, και δύο γιους με τη δεύτερη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Πολλοί θυμούνται πως ο Κώστας Πηλαδάκης μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό και παρουσιάστρια είχε μακροχρόνια σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Πάντως, πολλοί είναι και οι άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία που αναφέρουν πως με την Ναυσικά βιώνει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Στο σημείο αυτό να πούμε πως οι δυο τους συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης τους σε σπίτι στα νότια προάστια.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ας δούμε τώρα κάποιες φωτογραφίες από το Instagram της

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ