Follow us

Θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου; | Αυτά είναι τα μοναδικά παπούτσια που χρειάζεσαι για την άνοιξη

Εάν έχεις ξεκινήσεις τις αγορές για την άνοιξη, αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών που αξίζει να αποκτήσεις.

street style Pixel Formula

Από τη στιγμή που τα sneakers κατέκτησαν την πρωταγωνιστική θέση στο street style, κάθε fashionistas έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη συλλογή της. Αυτή την περίοδο, που έχουμε ξεκινήσει να ανυπομονούμε για τον ερχομό της άνοιξης, μία από τις αγορές σε παπούτσια που αξίζει να κάνεις είναι τα λευκά sneakers. Διαχρονικά, άνετα και πολύ κομψά, συνδυάζονται με τα πάντα και είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να τα φοράς τους επόμενους μήνες.

Με φορέματα και φούστες, παντελόνια, κοστούμια και overalls, τα sneakers και συγκεκριμένα τα λευκά ανήκουν στην κατηγορία των παπουτσιών που τα φοράς χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling. Οι πιο μοντέρνοι τρόποι για να τα φορέσεις φέτος την άνοιξη είναι με mini φούστες και blazers, δημιουργώντας τα δικά σου ταγιέρ.

Loading...

Πώς θα διατηρήσεις τα λευκά sneakers καθαρά;

#1

Εάν θέλεις να διατηρήσεις ολόλευκα τα sneakers σου, θα πρέπει να τα καθαρίζεις συχνά. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι. Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχεις τον στόχο σου είναι να χρησιμοποιήσεις ένα νωπό πανί ή ένα σφουγγάρι με λίγο απορρυπαντικό πιάτων. Καθάρισε την περιοχή που θέλεις και στέγνωσε το σημείο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξύδι και να τρίψεις το σημείο που θέλεις.

Πολύτιμος σύμμαχος σου σε αυτή τη διαδικασία είναι η οδοντόβουρτσα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τοπικούς λεκέδες είτε με μία μικρή ποσότητα από απορρυπαντικό πιάτων ή ξύδι ή ακόμα και με πολύ μικρή και αραιωμένη ποσότητα χλωρίνης.

Loading...

#2

Σε περίπτωση που παρατηρήσεις μικρές γρατζουνιές ή σημάδια στα λευκά sneakers, τα οποία δεν καθαρίζονται εύκολα, χρησιμοποίησε λευκό βερνίκι νυχιών για να τα καλύψεις. Τοποθέτησε ομοιόμορφα μία μικρή ποσότητα στο συγκεκριμένο σημείο, ώστε να καλύψεις τα εν λόγω σημάδια.

#3

Εξίσου σημαντικό είναι να κρατήσεις τα λευκά sneakers μακριά από τον ήλιο. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να τα αποθηκεύεις σε κάποιο κουτί όταν δεν τα φοράς και σε καμία περίπτωση να μην τα αφήσεις σε σημείο που χτυπά ο ήλιος. Οι ακτίνες του θα κάνουν τα sneakers να χάσουν το λευκό τους χρώμα.

Loading...

#4

Κάθε φορά που καθαρίζεις τα sneakers σου με νερό και τα αφήνεις να στεγνώσουν, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσεις απορροφητικό χαρτί στο εσωτερικό τους ώστε να διατηρηθεί το σχήμα τους αναλλοίωτο.

#5

Όσο κι αν σου φαίνεται η εύκολη -και ακίνδυνη- λύση, προσπάθησε να αποφύγεις το πλύσιμο των sneakers στο πλυντήριο. Ακόμα κι αν τα βάλεις στο πιο απλό πρόγραμμα υπάρχει πιθανότητα να χαλάσουν τελείως. Προτίμησε το τοπικό καθάρισμα και φύλαξε τα προσεκτικά στο κουτί τους. Έτσι, θα τα φοράς για χρόνια.

Loading...

Editor's Picks

Sneakers Camel Active Clodist.gr

Δερμάτινα sneakers Calvin Klein

Sneakers Zara

Air Force 1 Nike

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Λευκά sneakers Renato Garini Tsakiris Mallas

Λευκά sneakers Veja Kalogirou

Πάνινα παπούτσια PEPE JEANS E-Papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ