Follow us

Στο Zara θα βρεις την καλύτερη εκδοχή ενός iconic φορέματος της Carrie Bradshaw

Ένα εμβληματικό σχέδιο της γκαρνταρόμπας της μπορεί να γίνει τώρα δικό σου.

Στο ζάρα θα βρεις ένα από τα iconic φορέματα της Carrie Bradshaw Splash/Ideal Images

Το ''And just like that'', το reboot της επιτυχημένης σειράς ''Sex and the City'' έλαβε τέλος με ένα δυναμικό φινάλε. Είτε δηλώνεις θαυμάστρια του νέου κεφαλαίου είτε όχι, μπορείς να συμφωνήσεις στο εξής: Οι ενδυματολογικές επιλογές ήταν ακριβώς αυτές που θέλαμε. Όσο περίεργες, εκκεντρικές και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικές και αν ήταν, τα ρούχα, τα αξεσουάρ και στο σύνολό τους τα looks ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμασταν -αυτά που θα φορούσαν οι ηρωίδες της σειράς. Από όλες τους πάντα η Carrie Bradshaw θα ξεχωρίζει στην καρδιά μας και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο στις δικές μας. Πλατφόρμες ανάλυσης δεδομένων για τη βιομηχανία της μόδας κατέγραψαν σημαντική αύξηση των αναζητήσεων για πολλά από τα κομμάτια που φόρεσε η fashionista του ''Sex and the City''.

Loading...

Η Carrie Bradshaw είναι από τους χαρακτήρες της μικρής οθόνης, που κατάφερε να επηρεάσει όσο λίγοι τη μόδα, την παραγωγή της βιομηχανίας της και το στιλ των σύγχρονων γυναικών. Όσο τολμηρά και αμφιλεγόμενα και αν είναι τα σύνολά της πάντα θα κερδίζουν τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Μπορεί τα outfits της να μην είναι τα πιο πρακτικά, είναι όμως ενδιαφέροντα. Κάθε μία μας θα ήθελε έστω και μία φορά να δοκιμάσει τη συλλογή με τα παπούτσια της, να φορέσει τις τουτού φούστες της, να συνδυάσει τις Fendi Baguette τσάντες αλλά και τις Saddle Dior με τα coctail φορέματά της. Επίσης, όλες μας αναρωτιόμαστε τι έχουν μέσα τα υπέρογκα κουτιά, που κάθονται στα ράφια της γκαρνταρόμπα της στο παλιό διαμέρισμα.

Το Zara αποτίει φόρο τιμής σε ένα εμβληματικό look της Carrie Bradshaw

Το Zara είναι και αυτό θαυμαστής της Carrie Bradshaw και απέτισε φόρο τιμής στο στιλ της μέσα από ένα νέο του σχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, στη συλλογή του Zara θα βρεις ένα φόρεμα ωδή στο ''Newspaper'' σχέδιο του οίκου Dior από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2000. Η Carrie το είχε φορέσει στην τρίτη σεζόν του ''Sex and the City'' και έπειτα στη δεύτερη ταινία της σειράς.

Loading...
Loading...

Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε στο reboot ''And just like that'', όμως, το Zara μάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα παρόμοιο σχέδιο του.

Στο Zara θα βρεις την καλύτερη εκδοχή ενός iconic φορέματος της Carrie Bradshaw
Μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι και κλειστή λαιμόκοψη με ''newspaper'' print, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ