Follow us

Valentine's Day | 16 σύνολα που θα σε εμπνεύσουν ό,τι σχέδια κι αν έχεις για τη γιορτή των ερωτευμένων

Plus: Στιλιστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

street style Pixel Formula

Ακριβώς στη μέση του Φεβρουαρίου και λίγο πριν την εκπνοή του χειμώνα, υπάρχει μία ημέρα που υμνεί τον έρωτα. Ο λόγος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η αγάπη στη ζωή μας. Είτε ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πρόκειται να περάσουν την ημέρα με τον αγαπημένο τους είτε σκοπεύεις να απολαύσεις μία girls only έξοδο με τις καλύτερες φίλες σου, ένα είναι το σίγουρο. Αξίζει να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φορώντας ένα σύνολο που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Επίσης

Φόρεμα ή παντελόνι, ψηλοτάκουνα ή flat, sexy ή classy, λαμπερά ή minimal κοσμήματα, έντονα χρώματα και prints ή μονοχρωμίες. Οι επιλογές είναι σαφώς αρκετές, ωστόσο ευτυχώς έχεις τον χρόνο να τις σκεφτείς και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Συγκεντρώσαμε δεκαέξι σύνολα από τις αγαπημένες μας fashion influencers, τα οποία θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις το δικό σου look για του Αγίου Βαλεντίνου, όποια κι αν είναι τα σχέδια σου. Ωστόσο έχουμε να σου δώσουμε και κάποιες συμβουλές.

#1

Λίγο πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις, ρώτησε τον σύντροφο ή τις φίλες σου τι θα κάνετε εκείνη την ημέρα. Άλλο είναι το look που θα φορέσεις για ένα ρομαντικό δείπνο ή για cinema και άλλο στην έξοδο για cocktail. Τα πλάνα της ημέρας θα σε βοηθήσουν να προσανατολιστείς καλύτερα.

#2

Άφησε στη ντουλάπα τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις έστω και λίγο άβολα εάν φας ή πιεις λίγο περισσότερο. Προτίμησε να φορέσεις ένα φόρεμα, μία φούστα, ένα κοστούμι κ.ο.κ που αγκαλιάζει τη σιλουέτα σου, σε κάνει να νιώθεις άνετα και δεν σε καταπιέζει. Δεν θα μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά σου εάν σε στενεύει η φούστα.

#3

Φυσικά, ένα μικρό μαύρο ή κόκκινο φόρεμα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές για την εν λόγω ημέρα. Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές. Φέτος, γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα πιο φρέσκο look. Προτίμησε φορέματα σε έντονα χρώματα όπως το φούξια ή ακόμα και σε εμπριμέ μοτίβα. Εξίσου κομψή εναλλακτική είναι το κοστούμι. Συνδύασε το με ένα lingerie τοπ ή ένα bralette και τις αγαπημένες σου γόβες.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ