Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια αλά γαλλικά | Το parisian chic σύνολό της που θα φορούσε κάθε ενημερωμένη fashionista

Έφερε κάτι από το χαρακτηριστικό look της Brigitte Bardot.

Ζέτα Μακρυπούλια

Πόσες σελίδες θα γραφτούν ακόμα για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ των Παριζιάνων; Πόσα ακόμη styling tips μπορούμε να αντλήσουμε από το street style τους; Όσο η μόδα εξελίσσεται τόσο περισσότερα στιλιστικά μαθήματα θα παίρνουμε από εκείνες. Το στιλ τους εξυμνείται από κάθε λάτρη της μόδας, ενώ αμέτρητα fashion brands αφιερώνουν τις συλλογές τους σε αυτές. Η έμπνευση που προσφέρουν είναι απεριόριστη και δεν αφήνει καμία ασυγκίνητη. Ανάμεσα τους βρίσκονται και πολλές Ελληνίδες celebirites, με την Τόνια Σωτηροπούλου και την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια να ξεχωρίζουν. Και οι δύο έχουν δημιουργήσει outfits που αποπνέουν το parisian look, ωστόσο, σήμερα θα μιλήσουμε για τη δεύτερη και την πρόσφατη εμφάνιση της αλά γαλλικά.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια βγήκε από την γκαρνταρόμπα μίας Παριζιάνας

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εξελίξει το στιλ της τον τελευταίο καιρό κάτι που φαίνεται μέσα από τις προσεγμένες εμφανίσεις της στο πλατό της εκπομπής ''Rouk Zouk''. Μάλιστα, η ίδια αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το look της στα special επεισόδια της εκπομπής της το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση καταφέρνει να κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον μας. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το πρόσφατο σύνολό της, που θα ζήλευαν μέχρι και οι ίδιες οι Παριζιάνες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό φορώντας μία δημιουργία από το brand Maje, που εμπνέεται συνεχώς από τις Γαλλίδες και το αβίαστο στιλ της. Πρόκειται για ένα κοριτσίστικο look με ρετρό αισθητική. Το λευκό μίνι boucle φόρεμα με εκκεντρικά κουμπιά και μαύρες λεπτομέρειες που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια σίγουρα βρίσκεται στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών.

Loading...

Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρες knee high μπότες, ακριβώς το στιλ που προτιμούν οι Παριζιάνες. Μάλιστα, το beauty look της θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μία ωδή στο χαρακτηριστικό της Brigitte Bardot: Μαλλιά με όγκο και μία μαύρη κορδέλα με φιόγκο να τα διακοσμεί.

Get the look

Μαύρες knee high μπότες, Tsakiris Mallas

Πλεκτό μίνι φόρεμα και ζακέτα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ