Follow us

Τα looks της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα ζήλευε μία Παριζιάνα

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της και ένας παριζιάνικος αέρας μάς συνεπήρε.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP

Ξέρουμε πως σου έχουμε πει αρκετά για τις Παριζιάνες, ωστόσο, πάντα καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν με τα σύνολα τους και το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους. Η ''je ne sais quoi'' διάθεση τους αποτυπώνεται και στην γκαρνταρόμπα τους με τα σύνολα τους να μοιάζουν αβίαστα chic -κάτι που θέλουμε επειγόντως να υιοθετήσουμε αυτό τον χρόνο. Παρατηρούμε κάθε τους look, σημειώνουμε κάθε tip που μπορούν να μας δώσουν και έχουμε πάντα ανοιχτά τα μάτια μας για τις προσθήκες, που κάνουν στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις τους, ώστε να μπορέσουμε εύκολα να δημιουργήσουμε αντίστοιχα outftis. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι άκρως επηρεασμένη από το παριζιάνικο στιλ. Πολλές -αν όχι όλες- από τις εμφανίσεις της έχουν αυτό το parisian chic, που απασχολεί πολλά από τα άρθρα μας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς δίνει μαθήματα πάνω στο παριζιάνικο στιλ

Το έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν, πως η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πράγματι από τις πιο καλοντυμένες της ελληνικής showbiz με το στιλ της να ξεχωρίζει σε όποια περίσταση και αν βρεθεί. Τρανταχτά παραδείγματα αποτελούν, μεταξύ άλλων, το λευκό κοστούμι που φόρεσε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ''Σμύρνη μου αγαπημένη'', αλλά και τα looks από το ταξίδι της στο Λονδίνο. Η ίδια έχει ένα πιο ρομαντικό στιλ επιλέγοντας πολλές φορές φορέματα με αέρινη σιλουέτα και φλοράλ prints. Ωστόσο, δεν μπορεί να αντισταθεί και στα μινιμαλιστικά looks.

Ό,τι και αν φορέσει, όμως, έχει κάτι από το ανεπιτήδευτο look των Παριζιάνων και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα outfits της που θα ζήλευε κάθε fashionista από την γαλλική πρωτεύουσα. Βασικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως συνδυάζονται διαχρονικά κομμάτια με trends, ενώ θα δεις απλές γραμμές και θα ξεχωρίσεις τη ρομαντική αισθητική.

Look No. 1

Loading...

Look No. 2

Loading...

Look No. 3

Loading...

Look No. 4

Loading...

Look No. 5

Loading...

Look No. 6

Loading...

Εσύ ποιο θα αντιγράψεις από τα παραπάνω;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ