Follow us

7 στιλιστικοί συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις την εβδομάδα που ξεκινά

Εφτά διαφορετικοί συνδυασμοί για διαφορετικές περιστάσεις.

street style Pixel Formula

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Δευτέρα δεν είναι η αγαπημένη μας ημέρα, αφού συμβολίζει το τέλος του Σαββατοκύριακου -συνεπώς το τέλος της ξεκούρασης- και σηματοδοτεί την επιστροφή στις υποχρεώσεις και τις to do λίστες. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να γίνει η πρώτη ημέρα αλλά και όλη η εβδομάδα πιο υποφερτή είναι να τη "ντύσεις" με τους πιο stylish συνδυασμούς.

Διαβάστε Επίσης

Σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση να προσπαθείς να δημιουργείς τα καθημερινά σύνολά σου για το γραφείο, το γυμναστήριο, την έξοδο με τον σύντροφο του, το brunch με τις φίλες σου. Ωστόσο, το ντύσιμό μας μπορεί να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση και να μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Συνεπώς, αξίζει να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στα combos που δημιουργείς.

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι όμως η "συνταγή" της επιτυχίας;

-1 Αρχικά θα πρέπει να έχεις στο νου σου το πρόγραμμα της εκάστοτε ημέρας. Εάν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή έξοδος μετά το γραφείο θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς καλύτερα το σύνολο που θα δημιουργήσεις.

-2 Επίσης, μη μένεις κολλημένη με κάποια συγκεκριμένα ρούχα. Σίγουρα, όλες έχουμε στη συλλογή μας ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και είναι πάντα η πρώτη σκέψη που κάνουμε. Ωστόσο, εάν τα φοράς πολύ συχνά, θα νιώθεις πως το στιλ σου παραμένει στάσιμο. Ο στόχος είναι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με περισσότερα κομμάτια, αφού ο παράγοντας της άνεσης δεν είναι διαπραγματεύσιμος όσον αφορά στο καθημερινό ντύσιμο.

-3 Να προσθέτεις πάντα στο σύνολο σου ένα αξεσουάρ που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι η τσάντα που σου δώρισε η καλύτερη φίλη σου ή ένα κόσμημα από τη συλλογή της μητέρας σου. Κοιτώντας το μέσα στην ημέρα, θα νιώθεις περισσότερη δύναμη.

-4 Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό tip είναι να ανακαλύψεις τα δικά σου style icons. Το Instagram, το Tik Tok, το Pinterest προσφέρουν τεράστια έμπνευση από fashionistas που δείχνουν τα σύνολα που δημιουργούν στην καθημερινότητα τους, αλλά και διάφορα styling tricks. Κάνε τη δική σου έρευνα και ακολούθησε εκείνες που ταιριάζουν με το στιλ σου. Κάθε φορά που νιώθεις πως χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση, αρκεί απλώς να κάνεις click στα προφίλ τους.

Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε εφτά πολύ κομψά και ιδανικά για την εποχή σύνολα, τα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις στο Instagram και να τα αντιγράψεις μέσα στην εβδομάδα.

Νέα Εβδομάδα - Αναβαθμισμένο στιλ

#1 Λευκό παντελόνι, πουλόβερ και blazer

Loading...

#2 Μαύρο παντελόνι, combat boots και παλτό σε έντονο χρώμα

Loading...

#3 Athleisure chic look

Loading...

#4 Double denim σύνολο και μποτάκια

Loading...

#5 Πλεκτό φόρεμα και μπότες

Loading...

#6 Mini φούστα και loafers

Loading...

#7 Total black και pop of color

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ