Follow us

Μυριέλλα Κουρεντή | Το ανάλαφρο στιλ της ηθοποιού έξω από το ''Survivor''

Η παίκτρια του ''Survivor'' έχει το δικό της στιλ και μας το δείχνει.

Μυριέλλα Κουρεντή | Το ανάλαφρο στιλ της ηθοποιού εκτός του ''Survivor'' NDP

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μία πολυτάλαντη κοπέλα, που έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της σε πολλούς τομείς. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το τραγούδι και η υποκριτική, τα οποία λατρεύει η ίδια. Από την πορεία της μέχρι τώρα φαίνεται πως ειδικά στον δεύτερο χώρο τα πηγαίνει πολύ καλά. Η ίδια, ωστόσο, ήθελε να πιέσει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της και να δει τα όρια της μπαίνοντας στο παιχνίδι επιβίωσης ''Survivor'', όπου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον χαρακτήρα της.

Κόντρες και έρωτες πλαισιώνουν το όνομά της στους ειδησεογραφικούς τίτλους, ενώ σχολιάζεται και στο χώρο του Twitter, με τους χρήστες να μην αφήνουν τίποτα να περάσει απαρατήρητο. Κάπως έτσι είμαστε και εμείς αλλά με την γκαρνταρόμπα της.

Στην γκαρνταρόμπα της Μυριέλλας Κουρεντή | Πώς ντύνεται στην καθημερινότητά της μακριά από τον Άγιο Δομίνικο

Είναι πολύ ενδιαφέρον να μπορείς να μπαίνεις στα σπίτια και τις γκαρνταρόμπες των celebrities, κάτι που πλέον είναι εφικτό μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Τα πρόσωπά της επικαιρότητας θέλοντας να αποκτήσουν μία αμεσότερη σχέση με τους ακολούθους και τους θαυμαστές τους δημοσιοποιούν ολοένα και περισσότερα πράγματα για τη ζωή τους. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα -και τι πιο προσωπικό, λοιπόν, από την ίδια την γκαρνταρόμπα τους; Τι φορούν στην καθημερινότητα τους; Πώς παρουσιάζουν τους εαυτούς τους; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό look τους; Τέτοια είναι τα πιο συχνά ερωτήματα, που έρχονται στο μυαλό μας σε σχέση με τους celebrities.

Η περιέργεια μας φουντώνει περισσότερο όταν αυτά τα άτομα τα γνωρίζουμε σε ξένα περιβάλλοντα για εκείνους, ''έξω από τα νερά'' τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μία από τις παρουσίες που κέντρισε την προσοχή μας και μπήκαμε διαδικτυακά στη δικιά τη γκαρνταρόμπα. Από όσα είδαμε, η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα απλό κορίτσι που αποφεύγει τα εκκεντρικά, αυστηρά και glamorous looks. Athleisure κομμάτια και μία bohemian προσιτή αισθητική διαφαίνονται σε όλες τις αναρτήσεις της.

Λατρεύει περισσότερο το καλοκαίρι για αυτό θα δεις πως δημοσιεύει τα αγαπημένα της μαγιό, τα αέρινα φορέματα και τα casual looks της. Ελάχιστα την εμπνέει ο χειμώνας, οπότε δεν έχουμε ιδιαίτερο στιλιστικό υλικό από τις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Παρακάτω θα βρεις μερικά αντιπροσωπευτικά για τη Μυριέλλα Κουρεντή looks που θα σου δώσουν μία ιδέα από το προσωπικό στιλ της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ