Follow us

Αυτή την εβδομάδα ντύσου σύμφωνα με αυτές τις 5 Ελληνίδες influencers

5 διαφορετικές γυναίκες προτείνουν 5 διαφορετικά σύνολα.

Αυτή την εβδομάδα θα ντυθείς σύμφωνα με αυτές τις 5 Ελληνίδες influencers Instagram @sandy__rose, @shopranoblog και @despinakatsirouba

Κοιτάμε ξανά και ξανά το ημερολόγιο και ακόμα αναγράφεται ''Φεβρουάριος''. Η απογοήτευση είναι αισθητή στη διάθεση μας και άλλο τόσο είναι και η κούραση μας με το χειμερινό ντύσιμο. Όλες έχουμε ανάγκη από κάτι διαφορετικό, μία ανανέωση ειδικά όσον αφορά το προσωπικό μας στιλ. Απαραίτητη είναι η στιλιστική έμπνευση, η οποία θα δράσει σαν αντίδοτο τονώνοντας τη διάθεση μας και προσφέροντας αρκετούς λόγους για να αφήσουμε τον καναπέ και να βγούμε έξω. Αυτή, λοιπόν, τη βρήκαμε στις Ελληνίδες influencers.

The Greek Way | 5 Ελληνίδες influencers σού δείχνουν πως θα ντυθείς αυτή την εβδοβάδα

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 looks από 5 διαφορετικές fashion lovers με ιδιαίτερη αισθητική, πρωτότυπη γκαρνταρόμπα και έντονο στιλιστικό πειραματισμό. Τα σύνολά τους θα σου προσφέρουν ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου κερδίζοντας το τίτλο της καλοντυμένης, όπου και αν βρεθείς.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Νο. 1 | Είτε ετοιμάζεσαι να πας γραφείο είτε σε κάποια έξοδο ένα wrap dress συνδυασμένο με ένα φόρεμα είναι πάντα μία καλή ιδέα σαν την @shopranoblog. Μην ξεχάσεις το μακρύ παλτό σου, τα κατάλληλα κοσμήματα και τη μικρή τσάντα σου.

Loading...

Νο. 2 | Πειραματίσου με το στιλ σου και φόρα animal print, όπως η @elenagalifa. Ένα κομψό top με ένα τέτοιο μοτίβο συνδυασμένο με tailored wide leg παντελόνι και retro σκουλαρίκια είναι ''oh so chic''.

Loading...

Νο. 3 | Φέρε λίγη από τη 70s διάθεση σαν αυτή τη ρομαντική και συγχρόνως νοσταλγική αισθητική που έχει η @yurichat στο παρακάτω look. Μία παστέλ χρωματική παλέτα και υφές, όπως το βελουτέ παντελόνι της, είναι οι μικρές πινελιές που θα αναβαθμίσουν και το πιο απλό look σου.

Loading...

Νο. 4 | Μην υποτιμάς την δύναμη ενός μαύρου φορέματος. Η @sandy__rose ξέρει τη δύναμη του και για αυτό το συνδυάζει με ένα oversized blazer. Πρόσθεσε γόβες, μπότες ή platform loafers, ένα παλτό και σίγουρα θα είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν παρευρεθείς.

Loading...

Νο. 5 | Η preppy αισθητική είναι ένα από τα hot trend της σεζόν που θα κυριαρχήσει και το 2022. Η @despinakatsirouba προτείνει να φορέσεις την πλεκτή καζάκα, το λευκό πουκάμισο, τη μίνι φούστα και τις μπότες με την τρακτερωτή σόλα για να υιοθετήσεις την τάση με τον πιο cool τρόπο. Πρόσθεσε ένα μακρύ μαύρο παλτό και γυαλιά ηλίου και θα είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ