Follow us

Τι θα ψωνίσουμε από τις ανοιξιάτικες συλλογές των Bershka, Pull & Bear και Stradivarius

Τα ανοιξιάτικα fashion items που φέρουν την έγκριση των fashion editors.

Τι θα ψωνίσουμε από τις ανοιξιάτικες συλλογές των Bershka, Pull & Bear και Stradivarius Pixel Formula

Ανοιξιάτικη ανανέωση. Δύο λέξεις που ακούγονται σαν την πιο γλυκιά και αναζωογονητική μουσική. Ας το παραδεχτούμε μεταξύ μας: Όλες χρειαζόμαστε μία ανανέωση και αυτή αφορά κυρίως την γκαρνταρόμπα μας. Για αυτό βέβαια τον τελευταίο καιρό έχουμε εστιάσει στις τάσεις του 2022 και ακόμα περισσότερο σε αυτές που θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Ακόμα και η μεγαλύτερη λάτρης των κλειστών χρωμάτων αυτή τη στιγμή λαχταράει έντονα και παστέλ χρώματα, φλοράλ prints και το πιο σημαντικό πιο ελαφριά υφάσματα. Πού θα τα βρεις όλα αυτά; Στα νέα ανοιξιάτικα drops των αγαπημένων fashion brands Bershka, Pull & Bear και Stradivarius.

Loading...

Spring Wardrobe | Έλα για ψώνια μαζί μας

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν καταφθάσει τόσο στα ψηφιακά καταστήματα όσο και στα φυσικά τα πρώτα drops των ανοιξιάτικων συλλογών και είναι όσα περιμέναμε. Αν μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε με ένα επίθετο θα ήταν το ''διασκεδαστικό''. Μία σύντομη περιήγηση θα τονώσει τη διάθεση σου και την επιθυμία για πειραματισμό με έντονα χρώματα και διαφορετικά prints δοκιμάζοντας τις τελευταίες τάσεις της σεζόν.

Στα νέα drops για την ανοιξιάτικη περίοδο είδαμε πολλά φορέματα, μίνι φούστες (όπως περίμενες), neon χρώματα αλλά και παστέλ (κάτι για την κάθε μία), πολλά φλοράλ και pshychedelic looks, αρκετά athleisure κομμάτια και statement αξεσουάρ, όπως τσάντες, καπέλα και παπούτσια με έντονο χαρακτήρα. Ανάμεσα στα νέα fashion items θα βρεις σίγουρα εκείνα, που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Παρακάτω δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς συγκεντρώνοντας τα κομμάτια, που θα ψωνίσουμε από τις νέες συλλογές των Bershka, Pull & Bear και Stradivarius. Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα fashion items που έπιασαν την προσοχή των fashion editors στο MissBloom.

Βαμβακερό κροσέ τζάκετ, Bershka

Blazer με δερμάτινο εφέ, Bershka

Ριγέ μίνι φούστα, Pull & Bear

Μίντι φόρεμα με σούρες και print, Bershka

Δερμάτινη τσάντα ώμου με λεπτομέρεια από κόμπο, Pull & Bear

Μίνι εμπριμέ φόρεμα, Pull & Bear

Κοντό puffer γιλέκο, Stradivarius

Ankle μποτάκια, Stradivarius

Τζιν καμπάνα παντελόνι με σκίσιμο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ