Ντένιμ φόρεμα | Το trend που φορούν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

Το συναντάμε σε αμέτρητες εμφανίσεις τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Με την άνοιξη να πλησιάζει μέρα με τη μέρα πιο κοντά όλες έχουμε την προσοχή μας στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Μελετώντας τις τάσεις για τη νέα σεζόν αλλά και τις προτάσεις των fashion experts αναζητούμε τα κομμάτια που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Ένα από αυτά βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα.

Spring Trend | Το ντένιμ είναι απαραίτητο την άνοιξη

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα κοριτσίστικο στιλ και της αρέσει ιδιαίτερα να πειραματίζεται με τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Έντονα χρώματα, διαφορετικές υφές και πολλές τάσεις βρίσκονται καθημερινά στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πλατό του ''Πάμε Δανάη''. Ωστόσο, αυτή τη φορά μάς τράβηξε την προσοχή με ένα απλό σύνολο και πιο συγκεκριμένα με ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας και της ανοιξιάτικης σεζόν.

Ο λόγος για το ντένιμ φόρεμα, ένα ρούχο που δεν θα σταματήσεις να φοράς. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα σχέδιο από τη συλλογή του H&M, που φέρει διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε πάνω στο ντένιμ ύφασμα του. Πρόκειται για ένα shirt dress με loose σιλουέτα, κάτι που θέλησε να αλλάξει η ίδια, προσθέτοντας μία μαύρη ζώνη με western αισθητική. To χαλαρό look της ολοκληρώθηκε με combat μποτάκια με χαμηλό τακούνι.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι η μόνη που έχει λατρέψει αυτό το ευέλικτο ανοιξιάτικο trend. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φαίη Σκορδά τού έχουν δώσει εξίσου την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Πολλές, μάλιστα, Ελληνίδες από τη showbiz έχουν υιοθετήσει το denim trend επιλέγοντας ολόσωμες φόρμες, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ελένη Μενεγάκη.

Get the look

Παρ΄όλα αυτά, εμείς ξεχωρίζουμε το ντένιμ φόρεμα. Αποτελεί μία προσθήκη στη γυναικεία γκαρνταρόμπα που θα σου λύσει τα χέρια όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Από το γραφείο μέχρι τη βραδινή βόλτα σου, αυτό το ντένιμ κομμάτι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Η ευελιξία του είναι μεγάλη και μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με κλασικές μυτερές γόβες όσο και με αθλητικά παπούτσια. Μην το σκέφτεσαι, βρες παρακάτω το ιδανικό ντένιμ φόρεμα για εσένα.

Ντένιμ Φόρεμα, Marks & Spencer

Ντένιμ Φόρεμα, Zeus + Dione

Ντένιμ Φόρεμα, La Redoute

Ντένιμ Φόρεμα, H&M

Ντένιμ Φόρεμα, BSB

Ντένιμ Φόρεμα, Levi's