Follow us

Οι πιο ενημερωμένες fashionistas φορούν αυτά τα fashion items | Εσύ;

Φέρουν την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο κομψών γυναικών.

Οι πιο ενημερωμένες fashionistas φορούν αυτά τα fashion items | Εσύ; Pixel Formula

Αν νιώθεις κουρασμένη με το χειμερινό ντύσιμο τότε δεν είσαι η μόνη. Είμαστε και εμείς μαζί σου. Για αυτό τις τελευταίες ημέρες αναζητάμε εκείνα τα fashion items, που θα ανανεώσουν το προσωπικό μας στιλ φέρνοντας λίγη από την ανοιξιάτικη διάθεση στις μουντές ημέρες του χειμώνα.

Τα fashion items που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου και θα σου χαρίσουν τον τίτλο της καλοντυμένης

Αφού μελετήσαμε προσεχτικά το πρόσφατο street style των πιο κομψών γυναικών καταλήξαμε πως αυτή την περίοδο όλες τους δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ. Πρόκειται για statement κομμάτια, που αποτελούν trends για τη ανοιξιάτικη σεζόν και θα σου προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Half moon bags: Οι τσάντες που έχουν το σχήμα του μισοφέγγαρου έχουν κατακλύσει τον χώρο της μόδας. Κάθε fashionista έχει τουλάχιστον ένα σχέδιο της στην γκαρνταρόμπα της, το οποίο συναντάμε στις περισσότερες αναρτήσεις της.

Loading...

Colors: Τα χρώματα φέρνουν την άνοιξη και οι fashion insiders έχουν ήδη αρχίσει να τα εντάσσουν στις εμφανίσεις τους. Στα looks βλέπουμε πινελιές χρώματος είτε μέσω αξεσουάρ, όπως τσάντες και υποδήματα, είτε μέσω των ρούχων. Σε κάθε περίπτωση ανανεώνουν τη διάθεση και το ντύσιμο.

Loading...

Baseball Hats: Τα αθλητικά καπέλα δίνουν το παρών στο street style στην πιο πολυτελή εκδοχή τους. Καπέλα με μονογράμματα αλλά και μινιμαλιστικά σχέδια φαίνονται να προτιμούνται από τις fashionistas στις πρωινές τους εμφανίσεις. Μάλιστα, συνδυάζονται μέχρι και με πιο αυστηρά looks.

Loading...

Corset: Τα τοπ σε στιλ κορσέ και bustier αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2022 και ήδη τα έχουμε λατρέψει. Είναι μία σέξι και συγχρόνως κοριτσίστικη πινελιά που μπορείς να προσθέσεις τόσο σε ένα casual look με τζιν όσο και στο βραδινό σύνολό σου.

Loading...

Pearls: Οι πέρλες δεν θα φορεθούν μονάχα γύρω από το λαιμό ή κρεμασμένες στα αυτιά. Η μόδα τις τοποθετεί σε υπέροχες τσάντες, εκκεντρικά παπούτσια και ρούχα που θα θέλεις άμεσα να κάνεις δικά σου. Ξεκίνα από τα βασικά κοσμήματα με πέρλες και επένδυσε σε ακόμα περισσότερα κομμάτια με αυτές.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ