Follow us

Η Ναταλία Γερμανού φορώντας Bershka και Zara | Το look που θα θες να αντιγράψεις

Το look της αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να ντυθείς on trend.

Κάν΄ το όπως η Ναταλία Γερμανού | Πώς θα φορέσεις κομψά τα party pants στις γιορτές NDP

Αν χρειάζεσαι λίγη στιλιστική έμπνευση για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να εμπιστευθείς τις Ελληνίδες celebrities. Πιο συγκεκριμένα, στην γκαρνταρόμπα της Ναταλίας Γερμανού βρήκαμε την ιδανική πρόταση από τα πιο προσιτά brands, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης.

Loading...

Το look της Ναταλίας Γερμανού που μπορείς να κάνεις δικό σου

Αντισυμβατική με edgy διάθεση και cool συλλογή ρούχων, η Ναταλία Γερμανού προσφέρει πάντα ιδέες για το ντύσιμο. Δεν ασχολείται με το dress code και σε καμία περίπτωση με τη γνώμη των άλλων και το στιλιστικό αποτέλεσμα είναι πάντα αξιοζήλευτο. Η ίδια έχει καταφέρει πολλάκις να τραβήξει το ενδιαφέρον μας με τα looks της στην εκπομπή της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και το κατάφερε ξανά με ένα outfit που έχει τα πιο προσιτά κομμάτια.

Η Ναταλία Γερμανού δημιούργησε ένα casual - chic look με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε άνετη loose γραμμή, λευκό T-shirt και πράσινες γόβες, τα οποία θα βρεις στη συλλογή του Zara σε απολύτως προσιτές τιμές. Η ίδια αναβάθμισε το outfit της με ένα μπεζ blazer από το Bershka, ενώ η ζώνη και τα κοσμήματα ολοκλήρωσαν ομοιόμορφα το look της. Πρόκειται για μία εμφάνιση που μπορείς να αναδημιουργήσεις τόσο στο γραφείο κάνοντας τη διαφορά από τα συνηθισμένα χρώματα και κομμάτια, αλλά και στις εξόδους σου. Plus, οι γόβες σε μία τόσο έντονη απόχρωση σε συνδυασμό με τις ουδέτερες του συνόλου αλλά και τη χαλαρή διάθεση της εμφάνισης θα σε αναδείξει σε μία πραγματική fashionista.

Loading...

Το look της αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να ντυθείς on trend και να δημιουργήσεις αξιοζήλευτα σύνολα. Πες μας στα σχόλια τη γνώμη σου, εσύ θα δημιουργήσεις το look της Ναταλίας Γερμανού;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ