Follow us

Κάν' το όπως η Ναταλία Γερμανού | Πώς θα φορέσεις κομψά τα party pants στις γιορτές

Το look που πρέπει οπωσδήποτε να αναδημιουργήσεις.

Κάν΄ το όπως η Ναταλία Γερμανού | Πώς θα φορέσεις κομψά τα party pants στις γιορτές NDP

Δεν μπορεί να είμαστε οι μόνες που έχουν μπει σε εορταστικό κλίμα. Ήδη οι δρόμοι έχουν στολιστεί, τα καταστήματα και η εστίαση έχουν βγάλει από τα κουτιά τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα ολόκληρη η πόλη να χορέψει στους ρυθμούς της πιο όμορφης, ''ζεστής'' και χαρούμενης περιόδου, των Χριστουγέννων. Μαζί με αυτά έρχονται πολλές εκδηλώσεις, events και άλλη τόση διασκέδαση. Πρακτικά αυτό σημαίνει, πως θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσουμε glamorous outfits για τα εορταστικά πάρτι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε όσα στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εορτών και στιλιστικά οι εμφανίσεις γεμάτες λάμψη και fancy κομμάτια είναι στις πρώτες θέσεις της Xmass λίστας μας. Κάνοντας μία έρευνα στα looks που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα συναντήσαμε το πρόσφατο look της Ναταλίας Γερμανού, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ένα αμφιλεγόμενο κομμάτι.

Party Pants | Love it or hate it?

Η Ναταλία Γερμανού είναι γνωστή για τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες έχουν μία edgy διάθεση και διαφέρουν αρκετά από τα συνηθισμένες επιλογές των τηλεοπτικών παρουσιαστριών. Το τελευταίο της look το αποδεικνύει! Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής ''Καλύτερα δεν γίνεται'' φορώντας ένα glamorous looks. Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε τα αμφιλεγόμενα party pants, το παντελόνι με τον έντονο χαρακτήρα και τη λαμπερή εμφάνιση που δεν περνάει απαρατηρήτο, και το συνδύασε με ένα μαύρο blazer και ένα τοπ στην ίδια απόχρωση με ''V'' ντεκολτέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της, που είναι ιδανικό για την εορταστική περίοδο, με chunky λευκά αθλητικά παπούτσια.

Το στιλιστικό μάθημα από τη Ναταλία Γερμανού

Τα party pants με την παγιέτα, τα prints ή τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες έχουν κακή φήμη ανάμεσα στις fashion lovers, καθώς θεωρούνται δύσκολα στο styling. Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, αφού τα εν λόγω παντελόνια λειτουργούν όπως οποιοδήποτε άλλο glamorous κομμάτι. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξει είναι ο συνδυασμός του με ήσυχα κομμάτια, όπως η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια επέλεξε να το συνδυάσει με μαύρο και άσπρο, χωρίς πολλές λεπτομέρειες σχέδια και απλά κοψίματα για να φέρει την ισορροπία στο look και να δημιουργήσει το πιο άνετο και συγχρόνως glamorous look για την περίοδο που πλησιάζει!

Get the look

Chunky αθλητικά παπούτσια, Tsakiris Mallas

Μαύρο παντελόνα με παγιέτα, Parabita

Μαύρο blazer, H&M

Μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ