Follow us

Προετοιμάζεσαι για την άνοιξη; Αυτό είναι το πρώτο πανωφόρι που αξίζει να αποκτήσεις

Το πανωφόρι που μοιάζει με τζάκετ και πουκάμισο είναι ιδανικό για την άνοιξη.

Shackets Splash News / Ideal Image

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις όταν φέρνεις στο νου σου το ανοιξιάτικο ντύσιμο; Εμείς ονειρευόμαστε αέρινα φορέματα, blazers σε χαρούμενα χρώματα, καμπαρντίνες, σύνολα με τζιν παντελόνια, flat μπαλαρίνες και εμπριμέ πουκάμισα. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε να υιοθετήσουμε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, υπάρχει μία περίοδος που πρόκειται να μας δημιουργήσει αρκετές στιλιστικές απορίες. Ο λόγος για αυτή τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα σε χειμώνα και άνοιξη, που οι συνεχείς αλλαγές της θερμοκρασίας, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε συνεχώς ποιο είναι το ιδανικό πανωφόρι.

Ωστόσο, ήδη από το φθινόπωρο του 2021, στην επικαιρότητα της μόδας έχει επιστρέψει ένα στιλ πανωφοριού τόσο ιδιαίτερο που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό ακόμα και στις πιο απαιτητικές fashionistas. Ο λόγος για τα overshirts ή shackets, δηλαδή τα σακάκια που μοιάζουν με τζάκετ και πουκάμισο.

Διαβάστε Επίσης

Πλέον, η ποικιλία από shackets που μπορείς να βρεις στις συλλογές των brands είναι τόσο μεγάλη που είναι σχεδόν απίθανο να μην ανακαλύψεις κάποιο σχέδιο που ταιριάζει στην αισθητική και το στιλ σου. Από basic μονοχρωμίες όπως το μαύρο, το γκρι και το μπεζ μέχρι καρό μοτίβα, κοτλέ υφάσματα και έντονα, χαρούμενα χρώματα, τα overshirts είναι ιδανικά τόσο για τη μεταβατική εποχή όσο και για την άνοιξη. Εάν αναρωτιέσαι πώς θα τα φορέσεις, η απάντηση είναι πως ταιριάζουν με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες, με ολόσωμες φόρμες, τζιν παντελόνια και κολάν, ώστε να τα φοράς κάθε στιγμή της ημέρας.

Street style

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Editor's Picks

Overshirt με κρόσσια Zara

Overshirt από σουεντίνα Stradivarius

Τζάκετ H&M

Καρό Overshirt Pull and Bear

Πλεκτό κοντό overshirt Stradivarius

Σερζέ τζάκετ σε φαρδιά γραμμή H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ