Follow us

Όλα Έρωτας | Οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου από τη συναυλία που θυμίζουν Hollywood

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με τη χολιγουντιανή λάμψη των βραδινών εμφανίσεων της.

Όλα Έρωτας | Οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στη συναυλία που θυμίζουν Hollywood NDP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, και ο Κώστας Καραφώτης έδωσαν μια μοναδική συναυλία στον Θέατρο Παλλάς με special guest την Έλλη Κοκκίνου. Πριν λίγες ημέρες ερμήνευσαν όλες τις διαχρονικές επιτυχίες, που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε. Ήταν μία βραδιά - αφιέρωμα στον έρωτα και οι τέσσερις τραγουδιστές δημιούργησαν ένα μουσικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε μοναδικές εκτελέσεις των πιο ερωτικών τραγουδιών. Αυτό που ξεχώρισε, όμως, στα δικά μας μάτια ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έφερε τη λάμψη του Hollywood στην σκηνή του εμβληματικού Παλλάς.

Loading...

Θύμισε χολιγουντιανή λάμψη η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η μία επιτυχημένη τραγουδίστρια, που μετράει πολλά χρόνια στο μουσικό στερέωμα και τη νυχτερινή διασκέδαση. Με λίγα λόγια γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τη σημασία της εμφάνισης πάνω στη σκηνή. Σκοπός, άλλωστε, είναι οι προβολείς να σε αναδεικνύουν επί σκηνής και όχι να σε πνίγουν με το έντονο φως τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, λοιπόν, επέλεξε looks που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις στην εν λόγω περίσταση, μαγνητίζοντας την προσοχή μας.

Η ίδια έκανε 3 διαφορετικές εμφανίσεις και τις συγκεντρώσαμε παρακάτω για να τις δεις.

Look No. 1

Το πρώτο της look ήταν ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και cut out. Το κομμάτι αυτό ήταν κεντημένο με λαμπερές πέτρες που ακτινοβολούσαν το φως των προβολέων. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα, που έφεραν λεπτομέρειες με στρας.

Όλα Έρωτας | Οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου από τη συναυλία που θυμίζουν Hollywood

Look No. 2

Για τη δεύτερη εμφάνισή της η τραγουδίστρια επέλεξε τα party pants. Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου φόρεσε ένα καμπάνα παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση με παγιέτα. Για να φέρει την ισορροπία στο look της το συνδύασε με ένα απλό μαύρο αμάνικο τοπ και μυτερές γόβες.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Look No. 3

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκλεισε το μουσικό πρόγραμμα με κεντητό φόρεμα με πολύχρωμες πέτρες, διαφάνεια και κρόσια σε στενή γραμμή. Μάλιστα, έφερε και μια λεπτομέρεια που θύμιζε ζώνη αναδεικνύοντας την μέση της. Nude πέδιλα ολοκλήρωσαν το look της.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ