Follow us

Κανόνας 3 χρωμάτων | Οι ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη

Τίποτα δεν φωνάζει άνοιξη περισσότερο από έντονα χρώματα στις εμφανίσεις μας.

χρωματα Pixel Formula

Η στιλιστική ανανέωση είναι η βασική επιθυμία όλων μας αυτή την περίοδο αφού περιμένουμε με ανυπομονησία την άνοιξη. Πρόκειται για την εποχή, που έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλη με τα έντονα χρώματα, το fun ντύσιμο και την στιλιστική εξωστρέφεια, οπότε οι περισσότερες αναζητούν τρόπους για να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Έχοντας κάνει την απαραίτητη έρευνα για να εντοπίσουμε τις hot αποχρώσεις της σεζόν, παρακάτω σού βρήκαμε τόσο τους κατάλληλους συνδυασμούς τους όσο και έναν οδηγό για να μπορέσεις να δημιουργήσεις καλαίσθητες και κολακευτικές εμφανίσεις.

How to | Spring Colors Edition

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τον στιλιστικό κανόνα των τριών χρωμάτων. Όπως μαρτυράει και το όνομά του, ο κανόνας αυτός μας συμβουλεύει να συνδυάζουμε μόνο τρία χρώματα στα σύνολά μας. Έτσι, θα δημιουργούμε πάντα κομψά outfits μέσω του εκάστοτε αρμονικού style combo. Παράλληλα, ακολουθώντας τον κανόνα δεν θα το παρακάνουμε με τα χρώματα, ούτε θα φέρουμε ''στιλιστική φασαρία'' στις εμφανίσεις μας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξουμε 4 πράγματα στον κανόνα των τριών χρωμάτων:

1. Το λευκό και το μαύρο είναι αποχρώσεις πασπαρτού και δεν θεωρούνται χρώματα. Με λίγα λόγια, δεν τα λαμβάνεις υπόψιν στον κανόνα των τριών χρωμάτων.

2. Φρόντισε τα χρώματα, που συνδυάζεις να ανήκουν στην ίδια κατηγορία ή οικογένεια. Αν δηλαδή θέλεις να φορέσεις ένα pop χρώμα, θα το συνδυάσεις με δύο ή ένα άλλο έντονο. Το ίδιο ισχύει για τις παστέλ και τις ουδέτερες αποχρώσεις.

3. Το μακιγιάζ σου αποτελεί μέρος του κανόνα των τριών χρωμάτων. Οπότε φόρεσε με προσοχή το έντονο κόκκινο κραγιόν σου, καθώς θα απασχολήσει τη μία από τις τρεις θέσεις των χρωμάτων.

4. Αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα, αλλά δεν νιώθεις άνετα με τα ρούχα σε έντονες αποχρώσεις, μπορείς να επενδύσεις σε αξεσουάρ, όπως παπούτσια και τσάντες -τηρώντας πάντα τον κανόνα των τριών χρωμάτων.

Έχοντας στο μυαλό σου τα παραπάνω μπορείς να πειραματιστείς αναλόγως με τις trendy αποχρώσεις της άνοιξης. Εμείς βρήκαμε παρακάτω 4 κομψούς και on trend συνδυασμούς χρωμάτων, που μπορείς να αναδημιουργήσεις με κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αποτελούν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για εσένα, που δυσκολεύεσαι αλλά επιθυμείς να φέρεις με τον πιο ενδιαφέρον τρόπο την άνοιξη στις επόμενες εμφανίσεις σου. Plus, έχουμε συγκεντρώσει τα looks με την hot απόχρωση της σεζόν, το πράσινο.

-Κόκκινο - Πράσινο - Μαύρο

Loading...

-Καφέ - Nude - Πράσινο

Loading...

-Γκρι - Ροζ - Κίτρινο

Loading...

-Μωβ - Ροζ - Άσπρο

Loading...

-Μπλε - Κόκκινο - Κίτρινο

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ