Follow us

5 ανοιξιάτικες τάσεις που ήδη φορούν στο Παρίσι και αξίζει να υιοθετήσεις και εσύ

Το παριζιάνικο στιλ έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του στις hot τάσεις της σεζόν.

5 ανοιξιάτικες τάσεις που ήδη φορούν στο Παρίσι και ακίζει να υιοθετήσεις και εσύ Pixel Formula

Το Παρίσι είναι μία πραγματική πρωτεύουσα μόδας και στο street style του βλέπεις από εκκεντρικές τάσεις μέχρι αβίαστα κομψό στιλ. Ό,τι και αν ψάχνεις είναι σίγουρο πως θα το βρεις στους παριζιάνικους δρόμους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που για χάρη του έχει βγει ο όρος ''parisian chic''.

Μελετώντας τα looks του παριζιάνικου street style τον τελευταίο καιρό εντοπίσαμε πολλές fashionistas να έχουν ήδη υιοθετήσει τις 5 πιο hot τάσεις, για την νέα ανοιξιάτικη σεζόν κερδίζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο καλοντυμένων γυναικών.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τις ανακαλύψεις και να τις υιοθετήσεις.

Από τις πασαρέλες στους δρόμους του Παρισιού

Preppy Style

Η preppy αισθητική που συνδυάζει το κολεγιακό στιλ με το πολυτελές χτυπάει κόκκινο αυτή τη σεζόν και καμία δεν μπορεί να της αντισταθεί.

Loading...

Platform Heels

Τα ψηλοτάκουνα περνούν σε νέα εποχή -πιο ψηλή. Τα platform heels αναδεικνύονται στην απόλυτη fashion ανάγκη της σεζόν μετά τα νέα σχέδια του Valentino.

Loading...

Pop of color

Τίποτα δεν μάς θυμίζει την άνοιξη όπως τα έντονα χρώματα και οι Παριζιάνες τα εντάσσουν από νωρίς στις εμφανίσεις τους με μικρές πινελιές των αξεσουάρ.

Loading...

Tote Bags

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητα οι μεγάλες tote τσάντες επιστρέφουν και αυτές με τη σειρά τους. Είναι ευρύχωρες, πρακτικές και το πιο χρήσιμο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας.

Loading...

Bralette

Αφήνουμε την πιο τολμηρή για το τέλος. Οι σχεδιαστές που παρουσίασαν τα bralettes για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 ήταν αρκετοί, όπως επίσης και τα σχέδια τους. Από σέξι σε αθλητικά και κομψά looks, είναι σίγουρο πως θα βρεις ανάμεσα τους εκείνο που ταιριάζει στις εμφανίσεις σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ