Follow us

5 συμβουλές μόδας που ξεχωρίσαμε από τα street style looks των influencers

Τα μαθήματα στιλ που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου.

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε φορά που οι fashion weeks πραγματοποιούνται στις μητροπόλεις του στιλ, δηλαδή τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι, αλλά και την Κοπεγχάγη, οι λάτρεις της μόδας ανυπομονούν για τις νέες συλλογές και τις τάσεις που θα αναδείξουν οι σχεδιαστές. Ταυτόχρονα, οι καλεσμένες των fashion shows, δηλαδή οι influencers της μόδας και οι ambassadors των οίκων διδάσκουν στιλ με τις street style εμφανίσεις τους. Ο λόγος που ανυπομονούμε για τα looks και τους συνδυασμούς που δημιουργούν είναι επειδή μας δείχνουν τους πιο έξυπνους τρόπους για να υιοθετήσουμε τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Ταυτόχρονα, οι gurus του στιλ γνωρίζουν πάντα τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις το ντύσιμό σου πιο εντυπωσιακό.

Με αφορμή τον μήνα που διαδραματίζονται οι εβδομάδες μόδας, ξεχωρίσαμε πέντε στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να υιοθετήσεις.

#1 Πρόσθεσε περισσότερο χρώμα

Ακόμα κι αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο, επέλεξε να το αναβαθμίσεις με ένα αξεσουάρ σε έντονη απόχρωση. Για παράδειγμα, μία τσάντα σε κίτρινο ή μοβ, θα είναι το pop of color που θα κάνει την εμφάνισή σου ακόμα πιο ξεχωριστή.

Loading...

#2 Να εκτιμάς τα διαχρονικά κομμάτια

Σίγουρα έχεις διαβάσει αρκετές φορές για τη στιλιστική αξία της capsule γκαρνταρόμπας. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεται να σου υπενθυμίσουμε πως τα basic, διαχρονικά κομμάτια δεν στερούνται ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα, εκτός από το κλασικό μαύρο ή καμηλό παλτό, ένα πανωφόρι σε μοτίβα όπως το pied de poule είναι ιδανικό. Ταιριάζει τόσο σε casual όσο και formal σύνολα, είναι σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό, ενώ κλέβει τις εντυπώσεις.

Loading...

#3 Να επιλέγεις με προσοχή τις τάσεις της μόδας

Οι γυναίκες που ξεχωρίζουν για τις στιλιστικές τους επιλογές γνωρίζουν πως κάθε σεζόν αξίζει να διαβάζουν τα πάντα για τις τάσεις της μόδας, ωστόσο είναι αρκετά επιλεκτικές με εκείνες που θα υιοθετήσουν. Για παράδειγμα, φέτος την άνοιξη, τα ταγιέρ είναι ένα από τα κορυφαία trends. Εάν σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις, προσπάθησε να το προσαρμόσεις στη δική σου αισθητική. Πειραματίσου με το styling μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή εκείνο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Loading...

#4 Να προσέχεις τις λεπτομέρειες

Ένα πουκάμισο που δεν είναι σωστά σιδερωμένο, μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια με φθορές, το στρίφωμα που έχει ξεφτίσει, χρωματικοί συνδυασμοί που στο μυαλό μας φάνταζαν ταιριαστοί. Οι μικρές λεπτομέρειες, που εν τέλει δεν είναι καθόλου ασήμαντες, είναι εκείνες που μπορούν να κάνουν μία εμφάνιση πιο προσεγμένη. Αφού έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, ρίξε μία ματιά στον καθρέφτη ώστε να διορθώσεις τυχόν στιλιστικά λάθη,

Loading...

#5 Δοκίμαστε το color blocking

Σίγουρα, οι περισσότερες γυναίκες είμαστε κάπως διστακτικές με τους συνδυασμούς που μπορούν να μας οδηγήσουν σε κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Ωστόσο, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην πειραματίζεσαι με το στιλ σου. Δοκίμαστε συνδυασμούς με έντονα χρώματα, εμπνεύσου από σύνολα γυναικών που θαυμάζεις και το στιλ σου θα αναβαυμιστεί αμέσως.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ