Follow us

Έχεις μεγάλο στήθος; Τα στιλιστικά tips για να είσαι πάντα καλοντυμένη

Οι συμβουλές που θα αναδείξουν το σωματότυπό σου.

Έχεις μεγάλο στήθος; Τα στιλιστικά tips για να είσαι πάντα καλοντυμένη Splash News/ Ideal Images

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι να πως να ντυθείς σωστά και κομψά έχοντας μεγάλο στήθος. Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε πως το σημερινό styling μάθημα θα είναι πάνω σε αυτό το χαρακτηριστικό. Μιλήσαμε με ειδικούς, αναζητήσαμε στο διαδίκτυο ακόμα περισσότερα tips και συγκεντρώσαμε παρακάτω τις 4 πιο χρήσιμες συμβουλές για να αναδείξεις με τον πιο κολακευτικό και κομψό τρόπο το μεγάλο στήθος σου.

Loading...

Tip No. 1 | Επίλεξε κρουαζέ μπλούζες

Τα κρουαζέ tops θα δώσουν αρχικά περισσότερο ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο απλό look σου, ενώ θα αναδείξουν το στήθος σου με τον πιο κομψό και κολακευτικό τρόπο. Έχεις διπλό όφελος. Plus, μπορείς να επιλέξεις το κρουαζέ σχέδιο και σε φορέματα.

Τip No. 2 | Η ασύμμετρη λαιμόκοψη είναι η καλύτερη ιδέα

Αν δεν επιθυμείς μία ''V'' λαιμόκοψη, όπως το παραπάνω tip, τότε επίλεξε μία μπλούζα με ασύμμετρη λαιμόκοψη. Αρχικά μεταφέρουν την προσοχή στο cool σχέδιο, ενώ δεν χρειάζεται να νιώθεις ''εκτεθειμένη''. Επίσης, αυτά τα tops, προσφέρουν καλύτερη στήριξη στο στήθος.

Tip No. 3 | Φέρε την ισορροπία στους όγκους της εμφάνισης

Αν έχεις μεγάλο στήθος τότε είναι καλύτερο για εσένα να αποφύγεις τα τοπ που φέρουν φραμπαλάδες και όγκους. Αντιθέτως ένα top με απλό look θα κάνει πιο αρμονική την εμφάνισή σου. Μπορείς, μάλιστα, να προσθέσεις ένα loose παντελόνι από κάτω ή μια φούστα σε ανοιχτή γραμμή, ενώ και tops με loose μανίκια είναι ιδανικά ώστε να μεταφέρεις αλλού τον όγκο. Έτσι, εξισορροπείς το σύνολο και τα χαρακτηριστικά σου.

Loading...

Tip No. 4 | Επίλεξε έντονη μέση και αέρινες γραμμές

Για να αναδείξεις κομψά το στήθος σου μπορείς απλά να επιλέξεις κομμάτια με έντονη μέση. Μπορείς, μάλιστα, να τη δημιουργήσεις σε κάθε look προσθέτοντας μία φαρδιά ζώνη ψηλά στη μέση. Τέλος, όσον αφορά τις γραμμές, οι loose πάντα θα κολακεύουν το γυναικείο σώμα και θα φέρουν κίνηση και θηλυκότητα σε κάθε εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να προσθέσεις την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελό σου για να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα πλήθη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ