Follow us

Είσαι petite; | Οι 3 χρυσοί κανόνες του ντυσίματος για άψογο στιλ

Με αυτές τις συμβουλές θα ξεχωρίζεις για τις κομψές και κολακευτικές εμφαμίσεις σου.

Είσαι petite; | Οι 3 χρυσοί κανόνες του ντυσίματος για άψογο στιλ Pixel Formula

Με τόσες διαφορετικές τάσεις, συλλογές και street styles είναι δύσκολο να βρεις τα ρούχα, τα trends και τα looks, που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σου όσο και στον σωματότυπο σου. Θα έχεις δαπανήσει σίγουρα αμέτρητη ώρα στα δοκιμαστήρια αναζητώντας τα κατάλληλα looks αλλά και χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για εσένα. Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, είναι για εσένα, που είσαι petite και δυσκολεύεσαι στο καθημερινό ντύσιμο και τα ψώνια.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους 3 χρυσούς στιλιστικούς κανόνες, που θα σου λύσουν τα χέρια κάνοντας άψογες εμφανίσεις και αγορές. Είναι απλοί και εύκολοι έτσι ώστε να τους εφαρμόσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Styling 101 | Με αυτούς τους 3 κανόνες θα είσαι κομψή σε κάθε περίσταση

Το κατάλληλο παντελόνι

Είναι σημαντικό να επιλέγεις παντελόνια που είναι ψηλόμεσα και έχουν είτε ίσια γραμμή είτε στενή. Αρχικά το ψηλόμεσο κόψιμο θα δώσει την αίσθηση μιας πιο μακριάς σιλουέτας, τονίζοντας παράλληλα τη μέση, ενώ οι δύο επιλογές στις γραμμές είναι οι πιο κολακευτικές για εσένα που είσαι petite. Το ίδιο ισχύει και όταν επιλέγεις φούστες. Από την άλλη πλευρά, οι baggy ή οι loose θα ''καταπιούν'' τη σιλουέτα σου, καθώς μπορεί το νούμερο να είναι αυτό που φοράς πάντα, όμως, πάνω σου θα φαίνεται ακατάλληλο.

Loading...

Τα tops και οι μπλούζες που σου εφαρμόζουν σαν γάντι

Οι στενές μπλούζες θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι, καθώς όπως και στα παντελόνια οι συγκεκριμένες γραμμές αναδεικνύουν περισσότερο τον σωματότυπο σου σε αντίθεση με τις loose. Το στενό τοπ, που αγκαλιάζει τον κορμό σου τέλεια, θα εστιάσει την προσοχή στη μέση δίνοντας αμέσως ύψος και περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου.

Loading...

Το κατάλληλο γοβάκι για την κατάλληλη Σταχτοπούτα

Η φράση ''αν το γοβάκι ταιριάζει, φόρα το Σταχτοπούτα'' εδώ δεν ταιριάζει και πιο συγκεκριμένα είναι απαγορευτική. Ο κάθε σωματότυπος έχει τις δικές του απαιτήσεις, για αυτό και το ντύσιμο είναι μία προσωπική υπόθεση. Για εσένα petite φίλη μου τα παπούτσια, που αναδεικνύουν τον δικό σου, είναι αυτά με τη μυτερή μύτη. Τα εν λόγω δίνουν την αίσθηση μίας μακριάς φιγούρας. Είναι σημαντικό να αποφύγεις οτιδήποτε κόβει το πόδι σου στον αστράγαλο. Όσον αφορά τα μποτάκια, που ξέρουμε πως τα λατρεύεις, επέλεξε εκείνα που τελειώνουν στο πιο κολακευτικό σημείο της γάμπας για το δικό σου ύψος.

Loading...

Τέλος, τίποτα δεν θα σε κάνει πιο όμορφη και δεν θα σε αναδείξει όπως η αυτοπεποίθηση σου. Μην ξεχάσεις να την ''φορέσεις''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ