Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με Marks & Spencer | Το κομμάτι που θα ανανεώσει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Ακολούθησε τα βήματά της Ελένη Μενεγάκη για να εντυπωσιάσεις.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είχε στο παρελθόν μία αρκετά μαξιμαλιστική διάθεση όσον αφορά το ντύσιμο και δη εκείνο που προοριζόταν για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Ωστόσο, με τα χρόνια έχει βρει τη χρυσή τομή και δημιουργεί καλαίσθητα looks με κομμάτια από αρκετά προσιτά brands. Αν σου άρεσε κάποιο της look τότε να ξέρεις, πως μπορείς εύκολα να το αναδημιουργήσεις και είμαστε σίγουρες πως το τελευταίο της βρίσκεται ανάμεσα τους.

Marks & Spencer | Η πρόταση της Ελένης Μενεγάκη που θα λατρέψεις

Ο λόγος για το παρακάτω σύνολο, που φόρεσε πρόσφατα στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής στο Mega. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο ζεστό ζιβάγκο, το οποίο συνδύασε με το hero piece του σημερινού στιλιστικού μαθήματος πάνω στο celebrity style, τη μίντι φούστα. Πρόκειται για ένα κολακευτικό σχέδιο, που φέρει μεσαίο μήκος τελειώνοντας μετά τα γόνατα, έχει αέρινη σιλουέτα και πιέτες, ενώ είναι ψηλόμεση κάτι που την κάνει ακαταμάχητη για κάθε γυναικείο σωματότυπο. Plus, το ριγέ print και η διχρωμία του μαύρου με το cream αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν.

Loading...

Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε το παραπάνω look με platform μαύρα βελουτέ πέδιλα, που πρόσθεσαν ακόμα περισσότερους στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση της. Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε λόγο για την φαρδιά μαύρη ζώνη της με την κροκό όψη, η οποία με τη σειρά της τόνισε τη μέση της δίνοντας περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της.

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια του look της Ελένης Μενεγάκη για να τα κάνεις δικά σου.

Platform μαύρα βελουτέ πέδιλα, Tsakiris Mallas

Δερμάτινη ζώνη με αγκράφα, Marks & Spencer

Πλισέ μίντι φούστα με ρίγες, Marks & Spencer

Μαύρο ζιβάγκο, Marks & Spencer

Platform μαύρα βελουτέ πέδιλα, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ