Follow us

Βρήκαμε τα μποτάκια που θα κάνουν κάθε outfit να φαίνεται πολυτελές

P.s: Δεν είναι μαύρα και δεν κοστίζουν μία περιουσία.

Βρήκαμε τα μποτάκια που θα κάνουν κάθε σου outfit να φαίνεται πιο πολυτελές Pixel Formula

Το έχουμε αναφέρει ξανά πως βασική επιδίωξη του καθημερινού ντυσίματος είναι να δείχνουμε όσο πιο κομψές είναι δυνατό, αλλά και το outfit να μοιάζει σαν να κόστισε αρκετά. Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία ή το μηνιαίο budget σου; Έχοντας στιλιστική στρατηγική όσον αφορά τις αγορές και τους συνδυασμούς σου. Πιο συγκεκριμένα, τα αξεσουάρ είναι αυτά που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση και θέτουν τον τόνο του look. Μπορεί να φοράς ένα απλό σύνολο αποτελούμενο από athleisure κομμάτια, όμως, όταν του προσθέσεις τα περίτεχνα κοσμήματα, την ιδανική τσάντα και τα κατάλληλα παπούτσια ευθύς μεταμορφώνεται σε ένα άξιο outfit για street style. Με λίγα λόγια επένδυσε στα αξεσουάρ που θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου όχι απλά κομψή αλλά να φαίνεται και πολυτελή. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε στα μποτάκια, που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Loading...

Πάμε για ψώνια | Τα μποτάκια που χρειάζεσαι αυτή την άνοιξη

Με την άνοιξη μία ανάσα μακριά είναι λογικό η προσοχή μας να εστιάζεται στα κομμάτια, που θα φέρουν την ανανέωση στις εμφανίσεις μας αλλά και την γκαρνταρόμπα της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, προτού ξεχυθούμε σε ένα ατέλειωτο shopping spree θα πρέπει -όπως προαναφέραμε- να δημιουργήσουμε μία στιλιστική στρατηγική για να κάνουμε κάθε look αξιοζήλευτο. Έτσι αυτή τη σεζόν θα αναζητήσουμε τα ankle μποτάκια, εκείνα που φτάνουν ως τον αστράγαλο, τα οποία θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση μας. Κάνοντας μία έρευνα στις νέες αφίξεις των πιο προσιτών brands ξεχωρίσαμε εκείνα, που φέρουν τη μεγαλύτερη στιλιστική αξία. Ο λόγος για τα ταμπά μποτάκια με τη δερμάτινη όψη.

Γιατί τα χρειάζεσαι;

Αρχικά η ουδέτερη απόχρωση τους αποπνέει αριστοκρατία. Αν προσέξεις οι πιο καλοντυμένες γυναίκες τόσο στο χώρο του θεάματος όσο και της πολιτικής εμπιστεύονται αυτή την απόχρωση στα σύνολά τους. Είναι επίσης κομψή και προφέρει μία αδιαμφισβήτητη στιλιστική ευελιξία, για να δημιουργήσεις απεριόριστα looks.

Το ταμπά είναι ιδανικό για τη σεζόν της άνοιξης, όπου θα επιθυμείς να φοράς περισσότερο χρώμα και να δημιουργείς διαφορετικούς συνδυασμούς τόσο με έντονες αποχρώσεις όσο και με prints. Τα ταμπά μποτάκια ταιριάζουν με όλα! Ακόμα, η δερμάτινη όψη τους αναβαθμίζει τον κατά τα άλλα ευέλικτο και casual look τους και ταιριάζουν σε αμέτρητες περιστάσεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 διαφορετικά σχέδια ταμπά ankle boots, για να βρεις τα ιδανικά για εσένα.

Ταμπά μποτάκια, Tsakiris Mallas

Ταμπά μποτάκια, Envie Shoes

Ταμπά μποτάκια, Gianna Kazakou

Ταμπά μποτάκια με κροκό εφέ, e-papoutsia

Ταμπά μποτάκια με μεταλλική λεπτομέρεια, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ