Follow us

Με αυτά τα tips θα βρεις το τζιν που πραγματικά θα σε κολακεύει

Πίστεψε μας, δεν τα έχεις διαβάσει, ακούσει και συναντήσει ξανά!

Denim Trends | 10 τζιν παντελόνια που θα φορέσεις φέτος iStock

Πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για τους τρόπους, που θα ανανεώσουν τα συνηθισμένα outfits της εβδομάδας με πρωταγωνιστή τα τζιν. Ξέρουμε πως τους έχεις ιδιαίτερη αδυναμία και δύσκολα θα τα αντικαταστήσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Είναι άκρως ευέλικτα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα μπορούν να αξιοποιηθούν σε μια πληθώρα εκδηλώσεων και περιστάσεων. Μάλιστα, κάποια είναι και άνετα, αλλά όλα μας έλειψαν μετά από τους κατ' οίκον περιορισμούς, την τηλεργασία και την άνοδο του athleisure στιλ. Για όλους αυτούς τους λόγους βάλαμε ως στόχο να βρούμε εκείνα τα tips, τις πραγματικά χρήσιμες συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο τζιν για τον σωματότυπο και τις ανάγκες σου.

Loading...

Ψάξαμε πολύ και στο τέλος καταλήξαμε στα παρακάτω στιλιστικά tips, που σίγουρα θα επηρεάσουν την αναζήτηση για το ιδανικό τζιν.

Τα styling tips που θα αναβαθμίσουν το shopping σου στα τζιν παντελόνια

Tip No. 1

Δώσε προσοχή στο φερμουάρ του τζιν. Το πιο κολακευτικό σχέδιο για το γυναικείο σώμα είναι ένα ντένιμ παντελόνι, που έχει αρκετά μακρύ φερμουάρ και τελειώνει λίγο πάνω από τον καβάλο. Από την άλλη πλευρά, τα κοντά φερμουάρ τον αναδεικνύουν -κάτι που δεν θέλεις.

Tip No. 2

Ένα tip, που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η τοποθέτηση και το μέγευος των τσεπών στο πίσω μέρος του παντελονιού. Πιο συγκεκριμένα, μας συμβουλεύει να επιλέγουμε τα τζιν που έχουν κοντά τη μία τσέπη στην άλλη. Έτσι, δίνει την αίσθηση ενός σμιλευμένου πισινού. Επίσης, πρέπει οι τσέπες να είναι σε μεσαίο μέγεθος και ψηλά στο πίσω μέρος για να δώσει την προαναφερθείσα όψη. Αν είναι μεγάλες και τοποθετημένες προς τα κάτω, το αποτέλεσμα θα είναι το άκρως αντίθετο.

Loading...

Tip No. 3

Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξεις το τζιν με βάση τον σωματότυπό σου. Ένα ψηλόμεσο σε ανοιχτή γραμμή είναι το πασπαρτού σχεδόν για όλα τα γυναικεία σώματα. Ωστόσο, αν θες να προσθέσεις ύψος στη σιλουέτα σου, ιδανικό είναι το καμπάνα τζιν. Αν επιθυμείς να αναδείξεις τα πόδια σου, τότε το skinny είναι το κατάλληλο. Αν θες να είσαι άνετα 24 ώρες το 24ωρο ένα σχέδιο με loose πατζάκια θα σε ικανοποιήσει. Σε κάθε περίπτωση μελέτα το σώμα και τις ανάγκες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ