Follow us

Στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα χρειαζόμαστε δύο πράγματα | Λευκά sneakers και ντένιμ τζάκετ

Τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις αμέτρητα ανοιξιάτικα looks.

Στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα χρειαζόμαστε δύο πράγματα | Λευκά sneakers και ντένιμ τζάκετ Splash/Ideal Images

Προτού ξεχυθείς σε ένα ατελείωτο shopping spree για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, επίτρεψε μας να σε βοηθήσουμε. Παρακάτω θα ανακαλύψεις όλους τους λόγους που χρειάζεσαι δύο συγκεκριμένα fashion items στην ανοιξιάτικη φαρέτρα σου για να δημιουργήσεις αμέτρητα σύνολα. Ο λόγος για τα λευκά sneakers και το ντένιμ τζάκετ.

Γιατί χρειάζεσαι λευκά sneakers παπούτσια;

Ας ξεκινήσουμε από τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα λευκά αθλητικά υποδήματα. Είναι ένα staple σε κάθε γκαρνταρόμπα, είτε κάνουμε λόγο για μία γυναικεία είτε για μία ανδρική. Τα λευκά sneakers δεν έχουν πραγματικά κάποιο ταμπελάκι που να τα κατηγοριοποιεί στην άνοιξη, τον χειμώνα και τις υπόλοιπες εποχές. Είναι ένα σχέδιο που μπορείς να φοράς σε κάθε σεζόν, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της άνοιξης δημιουργούμε πιο ανοιχτόχρωμα σύνολα και πειραματιζόμαστε με περισσότερα prints. Για αυτό ο λευκός καμβάς τους μας δίνει τη δυνατότητα να τα συνδυάσουμε με όλα τα σύνολά μας.

Loading...

Η στιλιστική ευελιξία τους γίνεται ακόμα πιο χρήσιμη στις περιστάσεις. Μπορείς να τα φορέσεις τόσο με το κοστούμι στο γραφείο όσο και με το φλοράλ φόρεμα στην έξοδό σου. Ακόμα, τα sneakers είναι το αντίδοτο στα άβολα ψηλοτάκουνα και αποκτώντας το σωστό σχέδιο δεν χρειάζεται να κάνεις ''εκπτώσεις'' στο στιλ.

Το ντένιμ τζάκετ είναι το πανωφόρι που συμπληρώνει κάθε σου έξοδο

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο must have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας το ντένιμ πανωφόρι. Ξέρεις πως όσο περνούν οι εβδομάδες ο καιρός θα γλυκαίνει αλλά ακόμα και τις καλοκαιρινές νύχτες θα χρειαστείς κάποιο πανωφόρι. Ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και τους ζεστούς μήνες είναι το ντένιμ, το πασπαρτού πανωφόρι κάθε fashion lover.

Loading...

Όπως και τα λευκά sneakers έτσι και τα ντένιμ τζάκετ έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορείς να τα συνδυάσεις με αμέτρητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, από το casual look έως το βραδινό. Plus, θα το φορέσεις και σε αμέτρητες περιστάσεις. Το ντένιμ πανωφόρι είναι ο φίλος, που θα έχεις πάντα μαζί σου.

Shopping | Τα απαραίτητα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Oversized ντένιμ τζάκετ, H&M

Cilia Mode λευκά αθλητικά, Puma

Ντένιμ τζάκετ, Zara

All Star Sneakers, Converse

Ντένιμ τζάκετ, Pull & Bear

Λευκά αθλητικά Forum Bold, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ