Follow us

Η Έλενα Παπαρίζου με sneakers | Πώς αναβάθμισε το χαλαρό look τους

Η τραγουδίστρια παραδίδει μαθήματα άνετου στιλ.

Έλενα Παπαρίζου Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλαμε να βγάλουμε τα ψηλοτάκουνα στη μέση της ημέρας και να τα πετάξουμε στην άκρη της ντουλάπας μας. Όσο κομψά και αν είναι και όσο και αν τα έχουμε συνδέσει με τη θηλυκότητα και το ντύσιμό του γραφείου, πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι άβολα. Δεν χρειάζεται, όμως, να συνεχίζουμε να θυσιάζουμε στο βωμό του στιλ και του office style την άνεσή μας. Υπάρχουν τρόποι για να εξελίξουμε το καθημερινό look μας και κατά επέκταση την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην κομψότητά μας. Θα αναρωτιέσαι όμως πως γίνεται αυτό στην πράξη. Η Έλενα Παπαρίζου σού έχει την απάντηση.

Η Έλενα Παπαρίζου για ψώνια | Πώς αναβάθμισε το αθλητικό look των sneakers

H Έλενα Παπαρίζου μαγνητίζει πάντα τα βλέμματα όπου και αν πάει. Είναι μία δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση και θα την προσέξεις ακόμα και να έχει καλύψει το πρόσωπό της. Το ίδιο έγινε, άλλωστε, και σε πρόσφατη της εμφάνιση σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για να κάνει κάποια ψώνια και ο φωτογραφικός φακός του NDP την εντόπισε κατευθείαν. Αυτό, όμως, που τράβηξε τη δική μας προσοχή ήταν το look που επέλεξε να κάνει.

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, η Έλενα Παπαρίζου δημιούργησε ένα casual - chic look με πρωταγωνιστή τα αθλητικά της -το hero piece που θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο. Η ίδια αποφάσισε να δημιουργήσει ένα look σε κομψές και safe αποχρώσεις, εκείνη του μαύρου και των ουδέτερων, οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ύφος του χαλαρού look. Η Έλενα Παπαρίζου συνδύασε ένα εμπριμέ πουκάμισο με μαύρο στενό tailored παντελόνι, μαύρο κασκόλ, μαύρο παλτό και μία crossbody τσάντα. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Έλενα Παπαρίζου με sneakers | Πώς αναβάθμισε το χαλαρό look τους

Η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να διατηρήσει την άνεσή της με τα φλατ παπούτσια χωρίς όμως να χάσει την δυναμικότητα και το chicness του στιλ της. Οι αποχρώσεις, λοιπόν, σε συνδυασμό με τα ρούχα αναβάθμισαν τον αθλητικό και casual χαρακτήρα των αθλητικών παπουτσιών.

Έλενα Παπαρίζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ