Follow us

Η Ευλαμπία Ρέβη μάς δείχνει πως να βάλουμε χρώμα στο ντύσιμο του γραφείου

Ο εύκολος και κομψός τρόπος για να είμαστε οι πιο καλοντυμένες ακόμα και στο γραφείο.

Ευλαμπία Ρέβη | Μου έστειλαν πρόσκληση για πάρτι με αντάλλαγμα 3.000 και 5.000 ευρώ Instagram @evlambiarevi

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι μία δημοσιογράφος που κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Με φειδώ μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ οι αναρτήσεις της στην πλειοψηφία τους αφορούν τη δουλειά της. Η ίδια, ωστόσο, κατάφερε να μπει στο στιλιστικό ραντάρ μας μέσα από την πρόσφατη της εμφάνιση σε ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού ''Open''.

Το look της Ευλαμπίας Ρέβη που θα θες να αναδημιουργήσεις στο γραφείο

Ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος η Ευλαμπία Ρέβη έχει ένα αυστηρό look, ενώ οι εμφανίσεις της είναι όλες προσανατολισμένες προς το office style. Με λίγα λόγια, αν δυσκολεύεσαι στην πρωινή ρουτίνα σου, μία σύντομη περιήγηση στο προφίλ της είναι αρκετή για να σου δώσει την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση. Eιδικά η τελευταία της ανάρτηση είναι ιδανική για το ανοιξιάτικο ντύσιμό του γραφείου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευλαμπία Ρέβη εμφανίστηκε στο πλατό του ''Open'' με ένα σύνολο που έφερε τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό, για να φέρεις την άνοιξη στο office style σου. Η ίδια επέλεξε ένα μοντέρνο κοστούμι με ανοιχτό blazer και στενό παντελόνι στην hot απόχρωση της σεζόν το mint, το χρώμα δηλαδή της μέντας. Η ίδια για να φέρει την ισορροπία στο look της συνδύασε δύο κομμάτια σε ουδέτερη απόχρωση. Το μπεζ τοπ σε συνδυασμό με τις κλασικές μυτερές γόβες μπόρεσαν να εξισορροπήσουν τη χρωματική ένταση και να δημιουργήσουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Loading...

Το ξέρουμε πως η ένταξη έντονων χρωμάτων στις εμφανίσεις σου είναι μία δύσκολη υπόθεση και θέλει τόλμη. Ωστόσο, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Πάρε παράδειγμα από την Ευλαμπία Ρέβη και επένδυσε σε ένα κοστούμι που φέρει την κολακευτική -για εσένα- έντονη χρωματική απόχρωση. Δώσε προσοχή, γιατί θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με αυτή, οπότε πειραματίσου με τις επιλογές. Για να δημιουργήσεις το τέλειο office look για αυτή την άνοιξη απλά ολοκλήρωσε με κομμάτια και αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις, κρατώντας σε ισορροπία το σύνολό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ