Follow us

Βρήκαμε το τέλειο κρουαζέ φόρεμα για το γραφείο και τις βραδινές εξόδους - Κολακεύει κάθε σωματότυπο

Στοιχίζει λιγότερο από 30 ευρώ και θα γίνει η go to επιλογή σου.

Βρήκαμε το τέλειο κρουζέ φόρεμα για το φόρεμα και τις βραδινές εξόδους - Κολακεύει κάθε σωματότυπο Splash/Ideal Images

Έχοντας διαβάζει αμέτρητα άρθρα που αφορούν το καθημερινό, office, επίσημο και βραδινό ντύσιμο θα έχεις συνειδητοποιήσει πως τα φορέματα κατέχουν έναν ξεχωριστό ρόλο σε κάθε ένα από τα παραπάνω looks και dress code -και όχι αδίκως. Έχεις διαβάσει πως είναι ευκολοφόρετα, άνετα, απολύτως θηλυκά και πάνω από στιλιστικά ευέλικτα. Αλλάζοντας λίγο τα αξεσουάρ μπορείς να δημιουργήσεις με το ίδιο φόρεμα ένα outfit για το γραφείο αλλά και το ποτό σου μετά το πέρας της εργασίας. Ποια δεν θέλει άλλωστε να κάνει οικονομία στην πρωινή προετοιμασία της αλλά και εκείνη που αφορά τις κοινωνικές υποχρεώσεις της; Φυσικά είναι ένας από τους βασικούς στόχους της γκαρνταρόμπας μας.

Loading...

Γι' αυτό πάντα θα δεις ανάμεσα στα άρθρα του MissBloom να αναζητούμε και να ανακαλύπτουμε κατά καιρούς εκείνα τα σχέδια που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σήμερα, λοιπόν, βρήκαμε το ιδανικό wrap dress, το κρουαζέ φόρεμα που έγινε μέχρι και το σήμα κατατεθέν του φεμινισμού.

Έλα για ψώνια μαζί μας | Το κρουαζέ φόρεμα που στοιχίζει λιγότερο από 30 ευρώ και δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή την περίοδο

Αρχικά, πρέπει να σε ενημερώσουμε πως το κρουαζέ φόρεμα κρύβει μια μεγάλη ιστορία και ένα σημαντικό μήνυμα. Η σχεδιάστρια που το έκανε πραγματικά ανάρπαστο είναι η Diane Von Furstenberg, η οποία το είχε περιγράψει ως ''το πιο πολυμορφικό κομμάτι, καθώς είναι σαν ρόμπα, σαν κιμονό και σαν toga''. Έμπνευση πίσω από τα διάσημα σχέδια του wrap dress της Diane ήταν τα αμερικάνικα αθλητικά ρούχα. Η ίδια ήθελε να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, κομψό, δυναμικό και κολακευτικό κομμάτι που να μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε κάθε σωματότυπο.

Loading...

Έτσι δημιούργησε το φόρεμα με το ''V'' ντεκολτέ το 1974. Το όνομα του προέρχεται από το γαλλική λέξη croisé, που σημαίνει σταυρωτός και του ταιριάζει απόλυτα, καθώς περιγράφει τέλεια τον τρόπο που ''κλείνει''. Το wrap dress δένει στη μέση για να μένει σταθερό συνήθως με μία ζώνη ή με κάποιο κούμπωμα, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο εκάστοτε δημιουργός.

Loading...

Ένας παράγοντας που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του φορέματός της Diane, ήταν το υλικό που είχε διαλέξει. Χρησιμοποίησε ελαστικό ζέρσεϊ, το οποίο ήταν κολακευτικό πάνω στο γυναικείο σώμα και κατάλληλο σχεδόν για όλες τις seasons αλλά και για πολλές περιστάσεις.

Loading...

Ακόμα το κρουαζέ φόρεμα έγινε τόσο ανάρπαστο και αγαπητό, που έφτασε να είναι σύμβολο του κινήματος για τη χειραφέτηση των γυναικών, που είχε ήδη ξεκινήσει από τα 60s και κορυφωνόταν στα μέσα του 1970. Το κομμάτι αυτό έδειξε την επιτυχία του και στα νούμερα των πωλήσεων, καθώς η Diane όταν το λάνσαρε πουλούσε 25.000 φορέματα εβδομαδιαίως.

Για αυτή τη σεζόν, λοιπόν, οφείλουμε να βρούμε το ιδανικό κρουαζέ φόρεμα που θα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ στην έξοδό σου. Και το βρήκαμε στη νέα συλλογή της Mango. Πρόκειται για ένα μίντι πλισέ σχέδιο σε ίσια γραμμή, ''V'' ντεκολτέ αλλά και πέτο, μακρύ μανίκι και μία ζώνη που δένει στο πλάι. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις, ροζ, μπεζ και μαύρο, ενώ κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ.

Βρήκαμε το τέλειο κρουαζέ φόρεμα για το γραφείο και τις βραδινές εξόδους - Κολακεύει κάθε σωματότυπο
Κάν΄ το δικό σου πατώντας εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ