Follow us

Όλες οι celebrities και οι fashionistas φορούν αυτό το τοπ | Τώρα μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις την ανοιξιάτικη τάση

Ο κορσές είναι η νέα εμμονή των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Όλες οι celebrities και οι fashionistas φορούν αυτό το τοπ | Τώρα μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις την ανοιξιάτικη τάση Splash/Ideal Images

Στην εκπνοή του χειμώνα όλες οι συντάκτριες μόδας και οι fashionistas έχουν πάρει φωτιά με τις τάσεις της επόμενης σεζόν, δηλαδή της Άνοιξης/Καλοκαίρι '22. Καθημερινά βομβαρδίζεσαι με αμέτρητα άρθρα που αναφέρουν και αναδεικνύουν τα επικρατέστερα trend της άνοιξης με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χάος. Ίσως είναι πιο βοηθητικό να σε καθοδηγήσουμε στη νέα σεζόν κάνοντας λόγο για μία τάση τη φορά. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για ένα trend που εντάσσεται σε μία trendy αισθητική. Ο λόγος για τον κορσέ, που σου μιλήσαμε τόσο στην αισθητική του μπαλέτου όσο και της κοκέτας.

Ο κορσές είναι το τοπ που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα αυτή τη σεζόν

Ο κορσές δεν είναι μία νέα τάση, πρόκειται για ένα κομμάτι που μετράει αιώνες στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, από εσώρουχο που έσφιγγε τη σιλουέτα μας έγινε σταδιακά ένα τοπ που κολακεύει το γυναικείο σώμα και για αυτό πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια έγινε το must have τοπ για τις βραδινές εξόδους.

Με την άνοδο των ρομαντικών, νοσταλγικών αισθητικών της κοκέτας και του μπαλέτου που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών του Tik Tok ο κορσές ενσωματώθηκε σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, ενώ μία μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων τον έκανε κατάλληλο για το καθημερινό ντύσιμο. Αμέτρητες εξίσου είναι οι celebrities και οι fashionistas, που έχουν κάποια εκδοχή του στην ντουλάπα τους με την πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Fox να μας θυμίζει όλους τους λόγους που θα τον προσθέσουμε στη δική μας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους κορσέδες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή τη σεζόν.

Τοπ τύπου κορσές, Zara

Τοπ τύπου κορσές, H&M

Τοπ τύπου κορσές, Mango

Τοπ τύπου κορσές, Pull & Bear 

Τοπ τύπου κορσές, Stradivarius

Τοπ τύπου κορσές, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ