Follow us

Ντύσιμο στη βροχή | Τρεις στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις το τέλειο look

Τα styling tips που ακολουθούν οι fashionistas για κομψά σύνολα τις ημέρες που βρέχει.

street style Pixel Formula

Η άνοιξη, ως μεταβατική εποχή χαρακτηρίζεται από άστατη θερμοκρασία και βροχοπτώσεις, γεγονός πως μας δημιουργεί μία μεγάλη πρόκληση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή κομψά σύνολα για την καθημερινότητα μας, τα οποία όμως θα μας προστατεύσουν από τη θερμοκρασία και τη βροχή. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για τη δημιουργία του συνόλου που θα φορέσεις, αλλά και να σκεφτείς λίγο πιο έξυπνα.

Διαβάστε Επίσης

- Tip 1

Τις βροχερές ημέρες είναι σημαντική η επιλογή των ρούχων. Άφησε στη ντουλάπα τα ρούχα που είναι σε maxi γραμμές, αφού πρόκειται να λερωθούν γρήγορα και να υποβαθμίσουν το ντύσιμό σου. Προτίμησε ankle cut παντελόνια ή ολόσωμες φόρμες και φορέματα σε midi μήκος που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

- Tip 2

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των παπουτσιών. Το ζευγάρι που θα επιλέξεις χρειάζεται να είναι κομψό, αλλά και πρακτικό. Ξέχασε για λίγο τις γόβες και προτίμησε παπούτσια με αντιολισθητικό πάτο.

Τα sneakers, τα loafers και τα μποτάκια είναι σίγουρα κάποιες πολύ καλές επιλογές. Έτσι, θα περπατάς άνετα στη βροχή χωρίς να φοβάσαι πως θα γλιστρήσεις, ενώ ταυτόχρονα δεν θα κάνεις καμία έκπτωση στο στιλ σου.

- Tip 3

Τέλος, ένα αδιάβροχο μπουφάν είναι απαραίτητο για τις βροχερές ημέρες. Για παράδειγμα, η καμπαρντίνα είναι σίγουρα must, ενώ εξίσου χρήσιμα είναι τα anorak. Εναλλακτικά, ένα bomber jacket ή ένα τζιν μπουφάν μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, ειδικά εάν κάνεις layering, ώστε να προστατευτείς από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ