Follow us

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το ίδιο look με τη βασίλισσα Letizia της Ισπανίας

Το κοστούμι που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εορταστική περίοδο NDP

Οι royals έχουν μονοπωλήσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον μας με τις στιλιστικές τους επιλογές. Χειρίζονται με μαεστρία το royal dress code, ενώ αρκετές δεν φοβούνται να το υπερβούν και να εξελίξουν το προσωπικό τους στιλ ακόμα και αν αποτελούν την κεφαλή του έθνους. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, ένα από τα πιο καλοντυμένα μέλη των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο. Η βασίλισσα Letizia αποτελεί πηγή στιλιστική έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες. Κάθε της looks γίνεται ειδησεογραφικός τίτλος και αντιγράφεται αμέσως. Φαίνεται πως ανάμεσα στις γυναίκες που εμπνέει βρίσκεται και η Βίκυ Καγιά.

Το look της Βίκυς Καγιά που μας θύμισε τη βασίλισσα Letizia

Η Βίκυ Καγιά έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας έχει δημιουργήσει τη δική της στιλιστική ταυτότητα. Μάλιστα, τη γνώση που έχει μαζέψει από τη βιομηχανία της μόδας, του στιλίστες και τους σχεδιαστές της, την μεταλαμπαδεύει μέσω της εκπομπής μόδας που παρουσιάζει ''Shopping Star'' αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικά στον δεύτερο αφήνεται πιο ελεύθερη και μοιράζεται tips και ιδέες για styling με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάπως έτσι συναντήσαμε το look που μας θύμισε μία πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας της Ισπανίας. Πρόκειται για το παρακάτω σύνολό της Βίκυς Καγιά, που αποτελείται από ένα γοητευτικό και συγχρόνως δυναμικό κοστούμι που αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα της και αναδεικνύει τη μέση της. Ένα μεσάτο blazer με έντονους ώμους που δένει με μία ζώνη και μία κολακευτική καμπάνα παντελόνα σε καθαρές γραμμές δημιουργούν την τέλεια πρόταση για το σύγχρονο office style.

Loading...

Το look της θυμίζει το ριγέ κοστούμι που επέλεξε σε μία επίσημη εμφάνισή της η βασίλισσα Letizia. Οι μόνες διαφορές είναι το ριγέ print πάνω στον σκούρο μπλε καμβά των δύο κοστουμιών και η στενή γραμμή του παντελονιού της βασίλισσας Letizia. Και οι δύο πάντως δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε σύγχρονα κοστούμια με έντονους ώμους αλλά και blazers που φέρουν το έξυπνο τρικ της ζώνης για να κολακεύουν τις σιλουέτες τους.

Loading...

Πες μας στα σχόλια, εσύ θα φόραγες το ίδιο κοστούμι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ