Follow us

5 ανοιξιάτικες τάσεις που βλέπουμε παντού στο Instagram και αξίζει να υιοθετήσεις ASAP

Οι fashionistas έχουν ήδη ξεκινήσει να φορούν τις επικρατέστερες τάσεις της άνοιξης.

street style Pixel Formula

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι ακόμα αρκετά χαμηλή και οι βροχοπτώσεις μέρος της καθημερινότητάς μας, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ονειρευόμαστε ηλιόλουστες ημέρες. Ένα μέρος αυτών των ονείρων είναι και οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στα καταστήματα και μας βάζουν σε mood ανανέωσης.

Διαβάστε Επίσης

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου, αξίζει να ενημερωθείς για τα trends που πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας. Τα έντονα χρώματα, τα tops και τα φορέματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μας, τα cut outs και τα bra tops είναι κάποιες από τις τάσεις που αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Οι τοπ τάσεις της μόδας για τη φετινή άνοιξη

Παγιέτες

Παγιέτες

Τα party φορέματα της φετινής άνοιξης είναι διακοσμημένα με παγιέτες σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ροζ το ασημί που θα σε κάνουν να νιώθεις dancing queen σε κάθε έξοδο σου. 

Όγκοι

Όγκοι

Τα puff sleeves και τα φορέματα με όγκους είναι μία από τις προτάσεις που έχουν κάνει οι σχεδιαστές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Ο πιο κομψός και safe τρόπος για να υιοθετήσεις αυτό το trend είναι να επενδύσεις σε πουκάμισα και tops με ιδιαίτερα μανίκια, τα οποία θα συνδυάσεις με τα τζιν παντελόνια. 

Κρόσσια

Κρόσσια

Τα κρόσσια δεν είναι μία νέα τάση, ωστόσο φέτος την άνοιξη πρόκειται να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο. Ένα φόρεμα ή μία φούστα με κρόσσια στο τελείωμα είναι μία από τις καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις. 

Cut outs

Cut outs

Οίκοι μόδας όπως οι Stella McCartney και ο YSL προτείνουν φέτος την άνοιξη, να επενδύσεις σε φορέματα, tops και ολόσωμες φόρμες με cut outs, τα οποία πρόκειται να αναδείξουν τη θηλυκότητά σου με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο.

Bra tops

Bra tops

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τα tank και crop tops, τα οποία ήταν το hero item μίας εμφάνισης και εκείνο που "έδενε" ένα σύνολο. Την άνοιξη του 2022, τα bra tops έρχονται για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο θηλυκά σύνολα. Πώς θα τα φορέσεις; Μέσα από σακάκια ή buttom down πουκάμισα που θα αφήσεις λίγο ανοιχτά ή ως tops με ψηλόμεσα παντελόνια. 

Y2Kν trends

Y2Kν trends

Οι τάσεις των '00s πλέον ονομάζονται Y2K trends έχουν έρθει ξανά στον προσκήνιο της μόδας, προκαλώντας ενθουσιασμό στις fashionistas. Cropped ζακέτες, χαμηλοκάβαλα παντελόνια, cargo φούστες, κλάμερ στα μαλλιά, halter tops. Αυτά είναι μερικά από τα items που πρόκειται να βλέπουμε παντού του επόμενους μήνες. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ