Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά casual σύνολα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τί θα φορούσε μία fashionista;

street style Pixel Formula

Η άνοιξη είναι ιδανική εποχή για εκδρομές στη φύση, ενώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που έχει φτάσει είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποσυμπιεστείς από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ξεκουραστείς. Είτε έχεις διοργανώσει κάποια εξόρμηση είτε σκοπεύεις να παραμείνεις στην πόλη, τις επόμενες τρεις ημέρες αξίζει να τις εμπλουτίσεις με βόλτες και εξόδους με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει τις επόμενες ημέρες ακόμα πιο ξεχωριστές είναι τα σύνολα που θα δημιουργήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να φέρεις στο νου σου όλες τις συμβουλές που γνωρίζεις για το casual dressing, αφού η άνεση και η πρακτικότητα είναι οι δύο γνώμονες που χρειάζεται να έχεις υπόψιν.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, θα σου προτείναμε να αφήσεις για λίγο στη ντουλάπα τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα παπούτσια και να προτιμήσεις ένα ζευγάρι flat όπως οι μπαλαρίνες, τα sneakers, τα μποτάκια ή τα loafers. Έτσι, θα απολαύσεις τις βόλτες σου χωρίς να κουραστείς εύκολα ή να νιώσεις πόνο στα πόδια. Όσον αφορά στα ρούχα, τα τζιν παντελόνια είναι πάντα μία από τις καλύτερες και πιο safe επιλογές, αφού θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Τα midi φορέματα είναι επίσης μία πολύ stylish επιλογή.

Η βαλίτσα του τριημέρου

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία που ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το τριήμερο, θα σου προτείναμε να σκεφτείς έξυπνα και να μην πάρεις μαζί σου ρούχα που εκ των προτέρων γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να φορέσεις. Ο προορισμός σου σίγουρα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ποια είναι τα ιδανικά ρούχα και παπούτσια. Εάν βρεθείς δηλαδή στη φύση, αξίζει να πάρεις μαζί σου άνετα παπούτσια όπως τα sneakers, αλλά και πρακτικά ρούχα όπως το τζιν παντελόνι ή τα σετ φόρμας. Ένα ακόμα tip που θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις εύκολα τη βαλίτσα σου είναι τα ρούχα που ταιριάζουν εύκολα μεταξύ τους, συνεπώς μπορείς να δημιουργήσεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Τα πιο κομψά casual σύνολα για το τριήμερο

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ