Follow us

4 cheap styling hacks για να κάνεις κάθε εμφάνισή σου να φαίνεται πολυτελής

Ποιες υφές, σιλουέτες και ποια χρώματα χρειάζεσαι για να κάνεις κάθε look πολυτελές.

4 cheap styling hacks για να κάνεις κάθε εμφάνιση σου να φαίνεται πολυτελή Pixel Formula

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε λόγο για την πολυτέλεια στα σύνολά μας. Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για αυτό, ωστόσο, τώρα βρήκαμε ακόμα περισσότερα tips που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις σαν εκατομμυριούχος και ας μην έχεις 7ψήφιο αριθμό στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Μιλήσαμε με τις fashion insiders και μας έδωσαν μερικά ανοιξιάτικα tips, που μπορείς να εφαρμόσεις ανέξοδα στην γκαρνταρόμπα σου και αμέσως να κάνεις κάθε εμφάνιση να φαίνεται πολυτελής.

Πολυτέλεια on a budget | Τα ανοιξιάτικα tips που θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ

Ας ξεκινήσουμε με το πιο παλιό tip, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Οι μονοχρωμίες είναι ο σίγουρος δρόμος για να κάνεις κάθε σου σύνολο να φαίνεται όχι απλά κομψό αλλά και πολυτελές. Όσον αφορά την άνοιξη, επίλεξε ουδέτερες αποχρώσεις, παστέλ και δυναμικά χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε ηλεκτρίκ.

Loading...

Στη συνέχεια, οι fashion experts μας συμβούλεψαν να ανέβουμε νούμερο. Καλά διάβασες, οι loose γραμμές κάνουν κάθε look να φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψό και πολυτελές. Οι Σκανδιναβές αλλά και οι Παριζιάνες επενδύουν σε loose κοστούμια, πουκάμισα και άλλα κομμάτια για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως το καταφέρνουν.

Loading...

Οι σατινέ υφές σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σου. Έχουν συνδεθεί με τις ανάλαφρες σιλουέτες, τη σαγήνευση, τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια για αυτό και είναι η σίγουρη επιλογή.

Loading...

Τέλος, την άνοιξη οι royals αλλά και οι πιο καλοντυμένες γυναίκες επιλέγουν λευκά tennis αθλητικά παπούτσια. Πρόσεξε, κάνουμε λόγο για την πιο απλή και διαχρονική εκδοχή τους εκείνη που έχει φορέσει μέχρι και οι Kate Middleton, βασίλισσα Letizia και βασίλισσα Ράνια. Μην ξεχνάς πως η πολυτέλεια δεν πρέπει να είναι κραυγαλέα και τα εν λόγω ευέλικτα και κομψά sneakers θα δώσουν τους απαραίτητους πόντους σε κάθε σου look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ