Follow us

10 cool τρόποι για να φορέσεις το λευκό παντελόνι την άνοιξη

Πώς φορούν οι fashion experts το λευκό παντελόνι

street style Pixel Formula

Μπορεί οι νέες τάσεις της μόδας για την εκάστοτε σεζόν, αλλά και οι ιδιαίτεροι στιλιστικοί συνδυασμοί που προτείνουν οι σχεδιαστές να μας προκαλούν μεγάλο ενθουσιασμό, ωστόσο πάντα θα τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση στα basic, διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Το γεγονός πως θεωρούνται πάντα επίκαιρα και παραμένουν αναλλοίωτα από τις τάσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι πάντα επίκαιρα, κάνει τη στιλιστική τους αξία ακόμα μεγαλύτερη.

Όσον αφορά στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα -και όχι μόνο-, το λευκό παντελόνι είναι ένα από αυτά τα staples. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο ή τις casual βόλτες στην πόλη, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι ανεξάντλητοι.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν, σίγουρα αξίζει να συνδυάσεις το λευκό παντελόνι με πουκάμισα, μπλούζες και blazers σε ιδιαίτερα μοτίβα και έντονα χρώματα, όπως το φούξια, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το πράσινο. Τα χαρούμενα χρώματα άλλωστε είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Εάν σου αρέσει το navy στιλ, τότε σίγουρα οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι λευκό παντελόνι με μαρινιέρες ή ριγέ πουκάμισα σε λευκό και μπλε χρώμα. Επίσης, το λευκό ταιριάζει τέλεια με τα pastels και μία πολύ stylish επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι οι καμπαρντίνες σε αποχρώσεις όπως το baby blue ή το λιλά.

Αν θέλεις να πειραματιστείς ακόμα περισσότερο με το στιλ σου, τα total white σύνολα είναι συνώνυμα τις φινέτσας και ιδανικά για τη φετινή άνοιξη.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ