Follow us

Πώς θα φορέσεις τα έντονα χρώματα φέτος την άνοιξη

Η φετινή άνοιξη θα σε κάνει να αγαπήσεις τα έντοντα χρώματα.

Olivia Palermo Splash News / Ideal Image

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ενθουσιασμό που νιώθει μία fashionista κάθε φορά που ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της για να υποδεχτεί μία νέα σεζόν. Ο ερχομός της άνοιξης, της εποχής που είναι συνώνυμο της άνθισης, τόσο στη φύση όσο και στη γκαρνταρόμπα μας, είναι το ιδανικό timing για ανανέωση του στιλ μας.

Όσον αφορά στις τάσεις της φετινής άνοιξης, σχεδιαστές και οίκοι μόδας αφουγκράστηκαν αυτή την ανάγκη των γυναικών για χρώμα και ανέδειξαν τα έντονα χρώματα ως τα κορυφαία color trends της σεζόν. Το πορτοκαλί, το πράσινο, το μοβ, το κόκκινο, το κίτρινο, το γαλάζιο είναι μερικά από τα χρώματα βρίσκονται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις που αξίζει να υιοθετήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, οίκοι όπως οι Dior και Chanel επαναφέρουν στην επικαιρότητα τα ταγιέρ και μάλιστα σε χρώματα όπως το κίτρινο, το λιλά και το πράσινο. Ο οίκος Proenza Schouler και ο οίκος Valentino προτείνουν κοστούμια, αέρινα φορέματα, tote τσάντες, παντελόνια στην έντονη εκδοχή του πορτοκαλί, ενώ φέτος την άνοιξη τα party dresses του οίκου Versace είναι σε αποχρώσεις του ανοιχτού πράσινου. Το φούξια και μάλιστα στη neon και metallic εκδοχή του πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Alexander McQueen, Tom Ford, Lanvin, Chanel, Fendi και Versace.

Loading...

Styling Tips

-1

Εάν δεν είσαι και τόσο εξοικειωμένη με τα έντονα χρώματα, τα αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις εάν όντως σου αρέσουν και ταιριάζουν στο στιλ σου. Ένα ζευγάρι γόβες σε φούξια απόχρωση, μία τσάντα σε πράσινο χρώμα, ένα μαντήλι σε κίτρινο. Αυτή η μικρή επιφάνεια έντονου χρώματος θα λειτουργήσει ως οδηγός για να καταλάβεις εάν όντως σου αρέσουν οι bold αποχρώσεις. Σε περίπτωση που αποφασίσεις πως σου αρέσουν, τότε μπορείς να προχωρήσεις σε περισσότερες αγορές.

-2

Ένα επίσης χρήσιμο styling tip είναι να θυμάσαι πως ενδέχεται να μην ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Για παράδειγμα, εάν παρατηρήσεις πως το κίτρινο σε χλωμιάζει, μπορείς να δοκιμάσεις την pastel εκδοχή του. Κάπως έτσι και με την πάροδο του χρόνου, θα ξεχωρίσεις ποια είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν περισσότερο.

-3

Μία αγορά που επίσης αξίζει να κάνεις είναι τα παντελόνια σε χρώματα όπως το πράσινο, το ροζ, το πορτοκαλί, τα οποία θα αντικαταστήσουν το κλασικό τζιν που φοράς στην καθημερινότητα. Συνδύασε τα με πουκάμισα και μπλούζες σε ουδέτερες μονοχρωμίες εάν θέλεις ένα safe αποτέλεσμα ή με έντονα χρώματα και μοτίβα εάν σου αρέσει το color blocking.

-4

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σου προτείνουμε να συνδυάσεις τις δύο κορυφαίες τάσεις της άνοιξης. Δηλαδή, τα twin sets με τα έντονα χρώματα. Κοστούμια, ταγιέρ ή σετ φόρμας σε bold απόχρωση όπως το κίτρινο, το μπλε, το ροζ, πρόκειται να κάνουν τα σύνολά σου να αποπνέουν έναν αέρα φρεσκάδας.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ