Follow us

Η Katie Holmes το έκανε ξανά | Γιατί πρέπει να αναδημιουργήσεις το πρόσφατο look της

Η ίδια φόρεσε ένα κλασικό κοστούμι και το ανέδειξε σε τάση της σεζόν.

Πώς ήταν και πώς έγινε | Το style evolution της Katie Holmes Splash/Ideal Images

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν η Katie Holmes υπενθύμισε στον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στη fashion κοινότητα πως παραμένει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και καλοντυμένες ηθοποιούς στο Hollywood. Η Katie Holmes έγινε viral, όταν εμφανίστηκε στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα απλό αλλά τόσο κομψό και trend-worthy σύνολο. Πρόκειται για το πλέον iconic Khaite set με την πλεκτή ζακέτα και το κασμιρένιο bralette, που μετά τις φωτογραφίες της έγινε sold out. Η ίδια είχε ολοκληρώσει το casual look της, που θυμίζει το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ των Παριζιάνων, με ένα straight leg σκούρο τζιν παντελόνι, mules, crossbody τσάντα και μινιμαλιστικά κοσμήματα. Τόσο απλό, άνετο και cool -βασικές επιδιώξεις της ηθοποιού στο καθημερινό και αξιοζήλευτο ντύσιμό της. Τώρα η ίδια επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ακόμα δυνατό style combo.

Η Katie Holmes το έκανε ξανά | Γιατί πρέπει να αναδημιουργήσεις το πρόσφατο look της

Πώς ξεχώρισε πάλι η Katie Holmes κάνοντας τάση ''συνηθισμένα'' κομμάτια

Πρόσφατα η ηθοποιός έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση, που διοργάνωσε το RiseNY για να γιορτάσει το επίσημο grand opening του στη Νέα Υόρκη. Για αυτή την εκδήλωση η Katie Holmes επέλεξε ένα λευκό κοστούμι, το οποίο αποτελούνταν από ένα oversized σταυρωτό blazer και ένα tailored παντελόνι σε στενή γραμμή, που έφερε την ισορροπία στην εμφάνισή της. Τι ήταν αυτό που ξεχώρισε; Το μαύρο bralette που φόρεσε από μέσα και τα statement υποδήματα της.

Loading...

Η Katie Holmes φαίνεται πως λατρεύει τα άνετα, ευέλικτα και πολυμορφικά bralettes και τα επιλέγει μέχρι και στις επίσημες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά διάλεξε ένα σχέδιο με μαύρη δαντέλα. Εξίσου σημαντικά ήταν και τα φούξια slingbacks της, που έφεραν την απαραίτητη πινελιά χρώματος τόσο στο λευκό κοστούμι όσο και στην επίσημη εμφάνισή της. Άλλωστε, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και ο συνδυασμός των εκκεντρικών παπουτσιών και του τολμηρού bralette με το λευκό κοστούμι είναι ακριβώς αυτά που κάνουν ένα απλό look τάση.

Loading...

Get the look

Μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις το look της Katie Holmes προσαρμόζοντας το στις δικές σου ανάγκες. Βρες τα απαραίτητα κομμάτια του παρακάτω.

Bralette, Tezenis

Φούξια slingbacks, Tsakiris Mallas

Λευκό κοστούμι (blazer & παντελόνα), Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ