Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Τατιάνας Στεφανίδου | Το μπεζ φόρεμά της που πρέπει να κάνεις δικό σου

Ένα ευέλικτο κομμάτι με πολλές στιλιστικές δυνατότητες για κάθε περίσταση.

Στεφανιδου NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η ιδανική παρουσιάστρια για να σου προσφέρει στιλιστική έμπνευση για το ντύσιμό του γραφείου. Έχει μία γκαρνταρόμπα γεμάτη από staples του office style, ενώ ανάμεσα στις κρεμάστρες της ξεχωρίζουν εκείνα τα elevated basics με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, έντονα χρώματα και prints. Η ίδια έχει δημιουργήσει την ονειρική ντουλάπα κάθε σύγχρονης businesswoman και μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό θα σου δώσει ιδέες για το πως θα εξελίξεις το εν λόγω καθημερινό look. Μάλιστα, η ίδια κάνει εξίσου ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και στην τηλεοπτική ειδησεογραφική εκπομπή της ''Tlife'', κεντρίζοντας την προσοχή μας με το πρόσφατο look της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με το ιδανικό φόρεμα για το γραφείο και την έξοδο

Η παρουσιάστρια του ''TLife'' εμφανίστηκε στην τηλεόραση φορώντας ένα φόρεμα με πολλές στιλιστικές δυνατότητες. Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε ένα στενό φόρεμα με Bandage σχέδιο, που μονοπώλησε τις τάσεις των 00s, μακρύ μανίκι κλειστή λαιμόκοψη και στενή εφαρμογή αγκαλιάζοντας υπέροχα τη σιλουέτα της. Αυτό που ξεχώρισε για εμάς ήταν η μπεζ απόχρωση του. Με την άνοιξη να ''γλυκαίνει'' τον καιρό είμαστε έτοιμες να φορέσουμε όσο περισσότερο χρώμα μπορούμε, αφού κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών απολαύσαμε τις σκούρες αποχρώσεις. Ανάμεσα, λοιπόν, στα ζωηρά vibrant και τα σκούρα χρώματα ξεχνιούνται τα ευέλικτα και αριστοκρατικά ουδέτερα χρώματα, τα οποία δίνουν την απάντηση στο ''τι να φορέσω'' από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο.

Loading...

Όταν είδαμε την Τατιάνα Στεφανίδου με το εν λόγω μπεζ φόρεμα αμέσως ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε τα ιδανικά σχέδια για αυτή τη σεζόν. Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και παρακάτω βρήκαμε τα 8 ευέλικτα κομψά σχέδια φορεμάτων σε nude αποχρώσεις, που αξίζει να κάνεις δικά σου. Μπορείς να τα συνδυάζει τόσο με sneakers και ντένιμ ή δερμάτινα τζάκετ όσο και με διαχρονικές μυτερές γόβες και καμπαρντίνες ή καμηλό παλτό. Οι επιλογές με το σωστό nude φόρεμα είναι πραγματικά απεριόριστες.

Μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ και ''V'' ντεκολτέ, H&M

Σατινέ μίντι φόρεμα, Mango

Μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ και άνοιγμα, Stradivarius

Μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Edited

Μίνι φόρεμα, Celestino

Μίνι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Pink Woman

Μίνι φόρεμα με κουμπιά, Zara

Bandage φόρεμα με πλέξη ριπ, Sotris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ