Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη με το απολύτως θηλυκό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Ένα διαχρονικό κομμάτι που αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα και φινέτσα.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί διαρκώς με τις στιλιστικές της επιλογές. Η παρουσιάστρια έχει γυρίσει στη μικρή οθόνη και μας κρατάει συντροφιά μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου ''Τι λες τώρα'' και έτσι έχει την ευκαιρία να δημιουργεί ενδιαφέροντα σύνολα, που δεν περνούν απαρατήρητα. Η ίδια πάντα βρίσκεται στις πιο καλοντημένες Ελληνίδες celebrities και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει, καθώς επέλεξε ένα διαχρονικό φόρεμα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζει μαθήματα στιλ πάνω στα φορέματα | Το σχέδιο που θα αναδείξει την θηλυκότητά σου

Ούσα μητέρα σκοπός της Μαρίας Ηλιάκη όσον αφορά το ντύσιμο -ακόμα και αυτό που προορίζεται για την τηλεόραση- είναι η άνεση. Στο πλατό της εκπομπής ''Τι λες τώρα'' πάντα την συναντάμε με χαλαρές γραμμές, αέρινες σιλουέτες, μοντέρνα σύνολα (όπως το παρακάτω loose κοστούμι της) και φλατ παπούτσια. Στην γκαρνταρόμπα της θα συναντήσεις μεγάλη ποικιλία στα κομμάτια, από θηλυκά φορέματα μέχρι casual ολόσωμες φόρμες. Βέβαια, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν και τα αγαπημένα της τρακτερωτά μποτάκια, που έχει σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Loading...

Η ίδια μπήκε για ακόμη μία φορά στο ραντάρ μας, όταν πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε με ένα άκρως θηλυκό look. Η εν λόγω εμφάνιση αποτελούνταν από ένα κλασικό κομμάτι, που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο. Ο λόγος για το πουά φόρεμα, το σχέδιο με τις μαύρες βούλες πάνω στον λευκό καμβά, με την αέρινη σιλουέτα, την ''V'' λαιμόκοψη και τη λεπτομέρεια κάτω από το μπούστο.

Loading...

Πρόκειται για ένα πραγματικά διαχρονικό print, που έχουμε δει να το προτιμούν οι πιο κομψές γυναίκες στην ιστορία της μόδας. Μάλιστα, το αγάπησαν εξίσου οι πιο εμβληματικοί σχεδιαστές, ενώ ακόμα και σήμερα δεν χάνει την στιλιστική αξία και την αίγλη του. Ακόμα, είναι σχέδιο με μεγάλη στιλιστική ευελιξία που δεν θα σταματήσεις να φοράς από το γραφείο έως το βραδινό ποτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Plus, είναι ένα staple στη γαλλική γκαρνταρόμπα, αφού αποπνέει την ανεπιτήδευτη κομψότητα του αξιοζήλευτου ''Parisian look''.

Για όλους τους παραπάνω λόγους συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πουά φορέματα, που θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ.

Πουά μίνι φόρεμα, Zara

Πουά αμάνικο φόρεμα, H&M

Πουά μίντι φόρεμα, Mango

Πουά μίντι σεμιζιέ φόρεμα, La Redoute

Πουά μίνι φόρεμα, Lynne

Πουά μίντι φόρεμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ