Follow us

4 στιλιστικά μαθήματα που έμαθα από την Carolyn Bessette Kennedy

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο, το στιλ της ακόμα συζητιέται και αντιγράφετα.

5 στιλιστικά μαθήματα που έμαθα από την Carolyn Bessette Kennedy Instagram @carolynbessette

Η Carolyn Bessette από ένα απλό κορίτσι με μία μινιμαλιστική ματιά στο ντύσιμο και τη μόδα μετατράπηκε στο απόλυτο ίνδαλμα των 90s. Σε αυτό συνέβαλλε ο θυελλώδης έρωτάς της με τον John Kennedy Jr. Από το 1994 έως το 1999, που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα, ήταν σχεδόν συνέχεια μαζί και ο φακός απαθανάτιζε συχνά τις τρυφερές στιγμές τους. Ήταν ψηλή, όμορφη, skinny και μέλος της οικογένειας που ήταν ό,τι κοντινότερο σε royalty για τις Η.Π.Α, η Carolyn Bessette είχε και ήταν όσα ονειρευόταν κάθε έφηβο κορίτσι εκείνης της εποχής.

Η ίδια εργάστηκε ως μοντέλο για μικρό διάστημα κατά τη διάρκεια των πρώτων επαγγελματικών βημάτων της και στη συνέχεια την προσέλαβε ο οίκος μόδας Calvin Klein. Από απλή πωλήτρια κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να γίνει υπεύθυνη διαφήμισης του καταστήματος του brand στο Manhattan. Εντυπωσίασε με την κομψότητα και το γούστο της με αποτέλεσμα να φτάσει στη θέση της διευθύντριας παραγωγής των επιδείξεων.

Το στιλ της ακόμα και μετά το θάνατό της είναι επίκαιρο. Λάτρευε την μινιμαλιστική αισθητική, είχε μία γκαρνταρόμπα γεμάτη staple, πίστευε στο ''less is more'' και το μαύρο ξεχώριζε ανάμεσα στις κρεμάστρες της. Σήμερα, λοιπόν, ξεχώρισα 4 στιλιστικά μαθήματα που έμαθα από το style icons των 90s, τα οποία θα σου φανούν και εσένα ιδιαίτερα χρήσιμα.

Πώς θα ντυθείς σύμφωνα με το style icon των 90s Carolyn Bessette-Kennedy

Styling Lesson Νο. 1 | Το μαύρο δεν χρειάζεται να είναι βαρετό

Η Carolyn Bessette λάτρευε το μαύρο χρώμα. Το επέλεγε σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Είναι επιβλητικό, κομψό και πάντα κολακεύει. Επενδύοντας στα σωστά κομμάτια μπορείς να δημιουργήσεις αξιοζήλευτα looks.

Loading...

Styling Lesson Νο. 2 | Το λεοπάρ παλτό είναι μια διαχρονική και κομψή επιλογή

Αν το εν λόγω κομμάτι έχει την ψήφο εμπιστοσύνης μιας λάτρης του μινιμαλισμού τότε σίγουρα θα πρέπει να αποκτήσει και τη δική σου. Συνδυάζοντας το με κομμάτια σε safe αποχρώσεις και καθαρές γραμμές μπορείς να δημιουργήσει looks που ανήκουν στο street style της Νέας Υόρκης. To λεοπάρ παλτό δεν έχασε την αίγλη του στο πέρασμα του χρόνου και παραμένει επίκαιρο.

Loading...

Styling Lesson Νο. 3 | Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις απλά επίλεξε ένα λευκό πουκάμισο και ένα τζιν

Ένας απλό συνδυασμός που πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Ανάλογα με αυτή και τις ανάγκες σου πρόσθεσε τα απαραίτητα αξεσουάρ, για να δώσεις τον κατάλληλο τόνο.

Loading...

Styling Lesson No. 4 | Τα opera γάντια θα είναι πάντα μια καλή ιδέα

Πριν καιρό τα είχες δει να τα φορούν οι πιο ενημερωμένες και καλοντυμένες fashionistas αποδεικνύοντας πως η Carolyn Bessette δεν έκανε ποτέ λάθος στο styling. Τα opera gloves επιστρέφουν στις τάσεις και θα μας απασχολήσουν αρκετά φέτος, οπότε είναι σημαντικό να βρεις τα ιδανικά γάντια για τις δικές σου επίσημες εμφανίσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ