Αντριάνα Παρασκευοπούλου | Πώς θα αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο office style σύμφωνα με τη δημοσιογράφο

Ως παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων ξέρει πως να δημιουργεί τα κατάλληλα σύνολα για ένα επιτυχημένο office look.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Το ανοιξιάτικο ντύσιμο μπορεί να είναι μία υπέροχη ανανέωση για την γκαρνταρόμπα και μία αναζωογόνηση για την διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Ωστόσο, αποτελεί μία δύσκολη υπόθεση όταν πρέπει να εφαρμοστεί στο γραφείο. Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που περιορίζονται αρκετά από τον κώδικα ντυσίματός του γραφείου. Πιο αυστηρά looks, σχεδόν απαγόρευση του casual style και των ανάλογων fashion items όπως επίσης και πολλές αισθητικές δένουν τα χέρια μας στο ανοιξιάτικο ντύσιμο. Κάπως έτσι καταλήγουμε να περνάμε αρκετή ώρα μπροστά από την ντουλάπα μας με το συνηθισμένο απελπισμένο βλέμμα και το ερώτημα ''Τι θα φορέσω σήμερα;'' να μας ταλανίζει κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας. Σε αυτές τις ημέρες βάζει τέλος η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία είναι σπεσιαλίστας στο σύγχρονο γυναικείο office style.

Office Style - Spring Edition | Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σού δείχνει πως θα ντυθείς αυτή την άνοιξη στο γραφείο

Παρατηρώντας την εν ώρα εργασίας στη μικρή οθόνη γρήγορα καταλάβαμε πως έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα που ξέρει καλά τον σωματότυπό της, τα χαρακτηριστικά της και έχει προσδιορίσει το προσωπικό της στιλ. Κάθε της look της ταιριάζει σαν γάντι και αποτελεί μία στιλιστική έμπνευση για εσένα που δουλεύεις σε μία επιχείρηση με ανάλογο dress code.

Μία σύντομη περιήγηση στα social media της και πιο συγκεκριμένα στο Instagram είναι αρκετή για να σου δώσει ιδέες και προτάσεις για να φέρεις με τον πιο σωστό και κομψό τρόπο την άνοιξη στο office style σου. Επενδύοντας σε έντονα χρώματα, που σου ταιριάζουν, και δημιουργώντας του σωστούς στιλιστικούς συνδυασμούς θα καταφέρεις να εξελίξεις το ντύσιμό του γραφείου χωρίς να κάνεις πλέον εκπτώσεις στο στιλ και τη θηλυκότητά σου.

Δες τα looks της Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Αντί για το κλασικό tailored παντελόνι φόρεσε μία jupe culotte και αντί για το κλασικό πουκάμισο επίλεξε ένα ντένιμ.

Επίλεξε ένα μίντι φόρεμα που σε κολακεύει σε μία pop απόχρωση.

Το λευκό κοστούμι είναι το αντίδοτο στην σκούρα χρωματική παλέτα που φόραγες τόσο καιρό.

Ένα σατινέ πουκάμισο ή μία μπλούζα με prints και bright χρώματα θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στο ντύσιμό του γραφείου.